XXma parašė:
Gal kuri tiksliai žino kaip del pgr testu pvz vyrui bus mokamas kaip suprantu?
Kiek supratau aš, tai nemokamas.
XXma parašė:
XXma parašė:
Klaipedoj kiek skaiciau tai nemokamas
Bonbo parašė:
Neščiosioms nemokamai supratau ir aš tai tik kaip vyrui nesupratau nes jis bus po operacijos kol atsikelsiu🤔
purrfect parašė:
Mamytės, gal žinote kaip yra su kraiteliu, jei iš tėvelių tik vienas registruotas Kauno rajone? Gimdysiu Kaunenet nežinojau, kad tokie būna duodami, tai įdomu p…
As kaip suprantu tai priklausys kur leliuką registruosit. Ar registruosit prie gyvenacio rajone ar kauno mieste
purrfect parašė:
Mamytės, gal žinote kaip yra su kraiteliu, jei iš tėvelių tik vienas registruotas Kauno rajone? Gimdysiu Kaunenet nežinojau, kad tokie būna duodami, tai įdomu p…
Is kauno negausite..kai su pirmu gimdziau Kauno ( o esu is Klaipėdos) tai sake priklauso tik tiems kurie abu tevai registruoti kaune ar kauno raj.nes kraiteli kaune duoda ne ligonine o savivaldybe. Tai as gavau is Klaipėdos savivaldybės bet ne kazkokius daiktus o pervede 120 e.i sąskaitą.
Liepos mama parašė:
Labas mamos... Pas mus sniegynai, pusnynai... Jeigu būtų reikėję i ligoninę, tai kažin kaip būtume išklampoje iki pagrindinio kelio.... Prašau mažylės kad dar palau…
Labukas, manau mažylė paklausys mamytės prašymo 🥰
Agnė 1 parašė:
Sveiko...šiandien ėjau apžiūrai. Ir turejau priduoti šlapimo tyrimą dar. Ir kokias 2 sav. Kažkodėl galvojau kad va šiandien išeis man gleivių kamštis 🙂 taip ir buvo…
Labas, na va 🙂 bet tikėkimės ilgiau palauks mažiukas (-ė). Sako iki 2 sav net gali nusikelti gimdymas, po kamščio pasišalinimo. Man tai nžn sunerimti ar ne.. Tokios varškingos vis šalinasi... 🙄
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai