Magdalenaa parašė:
As kai pirmo laukiausi irgi sake i mazesne puse, gimdziau 38 sav. Matavo du kartus viena karta diena pries ir sake bus 2,8 kazkur, kita karta dvi dienas pries irgi …
Tikrai nuraminot ❤️
Magdalenaa parašė:
As kai pirmo laukiausi irgi sake i mazesne puse, gimdziau 38 sav. Matavo du kartus viena karta diena pries ir sake bus 2,8 kazkur, kita karta dvi dienas pries irgi …
Tikrai nuraminot ❤️
Gintarees parašė:
Mano vyrutis irgi prognozuojama maziukas 🤔
38+3 svoris 2,850 kg (paklaida 400gr.) Procentile 17, tas kazkaip neramina 🤔
Sakė svarbu yra virš 10 procentilių, tai viskas kaip ir gerai. ☺️ Ir dar laiko yra, tai paaugs truputį.
Magdalenaa parašė:
Oii tikrai nepergyvenu, net kažkodėl džiaugiuosi, kad bus mažytis vaikutis.
gal neatrodys kad taip greitai auga 😂
NiekoNesuprantu parašė:
Sakė svarbu yra virš 10 procentilių, tai viskas kaip ir gerai. ☺️ Ir dar laiko yra, tai paaugs truputį.![]()
Kazkaip buvo 50 procentiliu, tada 40 procentiliu, tada kai buvo 36 sav.22 procentiles, o 38+3 jau 17 tai va tas mazejimas kazkaip neramina 🤔
Bet stengiuos pozityva islaikyti ir galvoju jeigu kas blogai tai gydytojai stebetu dazniau ir panasiai 🤔
Gintarees parašė:
Kazkaip buvo 50 procentiliu, tada 40 procentiliu, tada kai buvo 36 sav.22 procentiles, o 38+3 jau 17 tai va tas mazejimas kazkaip neramina 🤔
Pas mane irgi panasiai, bet kaip man aiskino vis sunkiau ismatuoti, nes mano leliukas jau tai zemai galva ileides, kad nebeismatuoja jos, deda tiketinus matmenis palei seseli, todel iskarto gaunasi netoks rezultatas
NiekoNesuprantu parašė:
Sakė svarbu yra virš 10 procentilių, tai viskas kaip ir gerai. ☺️ Ir dar laiko yra, tai paaugs truputį.![]()
Oj tikrai ne. 😁 manoji gime 51cm o po mėn jau 56 dydžio šliaužtinukai sprandūs, tai atrodo, kad per mėn išsistiebė kaip smilga 😀
kubnicka parašė:
Labas busimos mamytes, po ilgesnes pertraukos laukiam trecio angelelio☺️. Irgi prirasyta i Medica klinika, lankausi pas Alesia Boukun, lb maloni , atsake i visus ru…
Sveiki, o Medica klinikoje Žirmūnų g. nėščiosios priežiūra pas gyd. Alesią yra mokama ar nemokama?
Mrs.Shay3 parašė:
Sveiki, o Medica klinikoje Žirmūnų g. nėščiosios priežiūra pas gyd. Alesią yra mokama ar nemokama?
Aš ne pas šią gydytoją lankiausi, bet irgi Medicoj, tai pasidalinsiu patirtimi, gal Jums pagelbės.
Bent jau man, kai regstruojuosi per puslapį e-pacientas.lt, rodo ar paslauga bus mokama ar ne.
Kiek susiję su ginekologės paslaugomis, tai su šeimos gydytojos siuntimu jos Žirmūnų g. 2 buvo nemokamos ir renkantis laikus būdavo parašyta "Pacientų priėmimo laikas".
O pvz. registruojantis Balčikonio g. 3 pas tą pačią ginekologę, kur teikiamos tik mokamos paslaugos, tai renkantis laiką būna parašyta, "Mokamas pacientų priėmimo laikas".
Aš esu prisirašiusi Medicos klinikoje, tai kaip su neprisirašiusiais nesu tikra.
saulegraza9 parašė:
Aš ne pas šią gydytoją lankiausi, bet irgi Medicoj, tai pasidalinsiu patirtimi, gal Jums pagelbės.![]()
O Jus prisirašiusi būtent Žirmūnų Medicoje? 🙂 pati esu prisirašiusi Medica Juodasis kelias, Pavilnyje. Čia nėra ginekologų. Man pasakė, kad norint gauti nemokamą nėštumo priežiūrą reiktų imti šeimos gydytojos siuntimą ir keliauti į Žirmūnų Medicą. Bėda ta, kad mano šeimos gydytoja turi lb didelį užimtumą, tai bus vargo su tais siuntimų ėmimais. Galvoju, gal persirašius į Žirmūnų Medicą būtų galima lankytis nemomamai pas ginekologę ir nereiktų siuntimo (nes juk ta pati įstaiga)? ☺
Mrs.Shay3 parašė:
O Jus prisirašiusi būtent Žirmūnų Medicoje? 🙂 pati esu prisirašiusi Medica Juodasis kelias, Pavilnyje. Čia nėra ginekologų. Man pasakė, kad norint gauti nemokamą nė…
Ne, aš kitoje užsirašiusi, bet jei Jums nereikia vizito pas šeimos gydytoją, o tik siuntimo, tai registruojantis telefonu galite paprašyti tik siuntimo ir tada gana greitai šeimos gydytojos jį išrašo. Taip pat dažniausiai aš pirma užsirašydavau pas ginekologę, kad laiką užsirezervuoti, o tik tada prašydavau siuntimo, nes mano ginekologės laikus greitai išgraibstydavo
Iš esmės svarbu būti Medicoj registruota pas šeimos gydytoją, kad ji siuntimą duotų, nesvarbu kurioje klinikoje šeimos gydytoja dirba. O nemokamos ginekologės paslaugos teikiamos būtent Žirmūnų g.
saulegraza9 parašė:
Ne, aš kitoje užsirašiusi, bet jei Jums nereikia vizito pas šeimos gydytoją, o tik siuntimo, tai registruojantis telefonu galite paprašyti tik siuntimo ir tada gana…
Supratau! Ačiū, kad pasidalinote 😘 o jeigu ginekologė paskirdavo kokius tyrimus, juos atlikdavote Žirmunuose?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai