Terax parašė:
400mg ar 800mg ? Kuris geriau besilaukiancioms?
Laba diena.
Aš geriu Magvit plus, ten folio rūgšties 600 mg
Terax parašė:
Laba diena.
Aš geriu Magvit plus, ten folio rūgšties 600 mg
VSJo parašė:
Kiek žinau tai dažniausiai pykinimas kankina iki 12sav 🤔 Bet čia turbūt kiekvienai skirtingai 🙂
Oj, kad tik kuo greičiau praeitų tas laikas 😁 Taip laukiu, kada vėl jausiuos lyg ant sparnų. Nes dabar tai tiesioginę to žodžio prasme prikaustyta prie lovos 😁
Mila09 parašė:
Oj, kad tik kuo greičiau praeitų tas laikas 😁 Taip laukiu, kada vėl jausiuos lyg ant sparnų. Nes dabar tai tiesioginę to žodžio prasme prikaustyta prie lovos 😁…
Tai gerai, kad dar galite ilsėtis lovoje 😊
VSJo parašė:
Kaip sako, dar ne vakaras 🙈😁 dar gali užklupti netikėtai 🤭
Visko dar cia mums bus, viena diena geresne, kita sunkesne.
As cia paskaiciau kad nektarinai padeda, zinokit ir man pasiteisino.
Mila09 parašė:
Aš labai džiaugiausi, kad jokių ypatingų požymių nėra. O va šiandien nuo lovos atsiplėšt negaliu, taip pykina, taip silpna.. Valgyt noriu - pykina. Pavalgau - dar l…
Melsva parašė:
Sveikosturiu klausimą. Mamytės ir būsimos mamytės, Ar jūsų šeimas palies karantino/prastovų įtaka finansams, išmokoms už dekretą, už vaiko priežiūrą?…
Jo as sita irgi galvojau, mano prastova per puse mazesne buvo nei alga, tai vidurkiui pakenks
Sveikos.
Noriu prie jūsų prisijungti. Pagal mano skaičiavimus gimdyti kovo 1 d.
Savijauta gera, jokio pykinimo, tik naktimis skauda krūtinė, diena aš apie ją pamirštu.
Pilvukas jau truputį padidėjo, apačioje jau nedidelis kalniukas.
Kitą savaitę pirmas vizitas pas daktarą. Šiaip net ne vizitas, o online konsultacija telefonu.
Oksana parašė:
Sveikos.![]()
Noriu prie jūsų prisijungti. Pagal mano skaičiavimus gimdyti kovo 1 d.
Sveika! O kaip čia taip online? Juk ne karantinas dabar.
Terax parašė:
Ginekologė man sakė 400 gerti😊
Man tai labai sunku, savaite laiko jau vien lovoj guliu nes ir vemiu istisai is bloga labai visa diena, valgyt reikia nes skrandi skauda kas dvi val, bet valgant laikau bliudeli salia nes atrodo isvemsiu viska( kartais taip ir nutinka) o kas blogiausia apsoliuciai negaliu miegoti, jauciuosi labai pavargus jau dvi naktis be miego, atrodo noriu miego, bet uzmigt negaliu 😔😔😔 zodziu labai sunku istiesu tikiuos, kad baigsis daug greiciau negu 12sav, nes jau nebezinau kaip iskest... 😔😔😔
jomajo parašė:
Sveika! O kaip čia taip online? Juk ne karantinas dabar.
O va, taip. Nepriima. Pakalbės su manim ir jeigu nuspręs, kad reikia apžiūros, paskirs vizitą.
Nors ir nėra karantino, gydymo įstaigose vis tęsiasi ta nesąmonė.
vikte1111 parašė:
Man tai labai sunku, savaite laiko jau vien lovoj guliu nes ir vemiu istisai is bloga labai visa diena, valgyt reikia nes skrandi skauda kas dvi val, bet valgant la…
Vargšelė... Užjaučiu ir linkiu, kad savijauta kuo greičiau pagerėtų
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai