Paukščiukas parašė:
Kaip su rekimu, ar dar vaikiukai jusu daug rekia?
Ne, iš tiesų verkia tikrai retai, nebent labai nori miego. Dar būna pazirzena, kai einam į lauką ir paguldau į lopšį, kol pati apsirengiu ir jai tenka jame gulėti nejudinamai 😁
Paukščiukas parašė:
Ne, iš tiesų verkia tikrai retai, nebent labai nori miego. Dar būna pazirzena, kai einam į lauką ir paguldau į lopšį, kol pati apsirengiu ir jai tenka jame gulėti nejudinamai 😁
Maniškis nepasitenkinimą kelia kai tik nemato manęs 🙈 na ir žinoma kai būna alkanas ar miego nori. Jau iš zirzimo eina atskirt kas ponuliui ne taip. Nors jaučiasi, kad drama boy auga, viena akimirką virkauja, kitą jau juokiasi. Šiandien laiptus tvarkiau, pasisodinau jį į babybjorn, 5 min buvo ramu, o po to dūdos. Matau mamą, Ale ji ne į mane dėmesį kreipia 😃🙈
Vadve parašė:
Maniškis nepasitenkinimą kelia kai tik nemato manęs 🙈 na ir žinoma kai būna alkanas ar miego nori. Jau iš zirzimo eina atskirt kas ponuliui ne taip. Nors jaučiasi, …
Grynai kaip mano 😂 Nors pastaruoju metu zirzena ir virkauja daug (ne dėl miego ar alkio). Turbūt dantuku reikalai, nes daugiau nebežinau ka galvot.
Paukščiukas parašė:
Nėra rėksniukė apskritai nuo gimimo. Verkia nebent, kai alkana, pavargusi. Buvo kažkiek dienų, kai atrodo niekas netinka, tai leido prisiminti, ką reiškia, kai beveik pastoviai toks vaikas
Aš-Karolina parašė:
Grynai kaip mano 😂 Nors pastaruoju metu zirzena ir virkauja daug (ne dėl miego ar alkio). Turbūt dantuku reikalai, nes daugiau nebežinau ka galvot.
Aš tai dantukų dar nematau, bet matau, kad vaikas su principais auga 😁 vyresnysis buvo visiška priešingybė, su juo namai blizgėjo, o mažyliui dėmesio daug daugiauvreikia, tai džiaugiuosi, kad bent šeima soti ir daiktai bent savo vietose, dulkių ir šunų plaukų gaudyt nėra kada😃
RaiMėja parašė:
O kokį dar tepaliuką rekomenduotumėt nuo dantukų skausmo be dentinox?
Mes toki naudojam. Pas mus jau dantukai du apačioj prasikalė. Tai patepu dantenas po valgio, kokius 2-3 kartus į diena. Ir kol kas atrodo viskas gerai.
Paukščiukas parašė:
O kaip si vartymusi vaikiukai beje, ar yra kam vaikiukas jau koki menesi laiko ir ilgiau vercias ant pilvo, bet tik pro viena sona, o pro kita visai ne?
2 savaites vartosi tik į vieną pusę. Skatinu žaisliukais, rodau, kojytę perkeliu, bet tik verkt pradeda arba atsiverčia atgal ant nugaros, tai nežinau kaip prie kitos pusės ją pripratint 🤔
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2021-lapkritinukai-3
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai