justemur parašė:
Turėsiu papildymą savaitės gale
Noriu rezervuoti tubelę, susisiekime aŽ
justemur parašė:
Turėsiu papildymą savaitės gale
Noriu rezervuoti tubelę, susisiekime aŽ
Gintarees parašė:
Ir dar susiduriau su viena problemyte.
Maziuko uzpakaliukas nuo gimimo budavo daugiau ar maziau rausvas bet dabar ryskiau…
Alergija. Man taip syki sualergizavo nuo krevečių.
Sveikos
kaip jums su tom dienom po gimdymo.. ? Pirmos buvo po poros menesiu pagimdziusi pagal viska turejau sirgti pries 4dienas bet tas dienas patepliojo vos vos kad per visas dienas nebutu nei ikloto..su vyru saugomes.. kazkaip neramu nes pas midwife tik uz men..🥺tai gal kam irgi cirku kokiu pasitaike?;)
Panelytė@ parašė:
Sveikoskaip jums su tom dienom po gimdymo.. ? Pirmos buvo po poros menesiu pagimdziusi pagal viska turejau sirgti pries 4dienas bet tas dienas patepliojo vos vos…
Dar nesergu, o jau vaikui 5 men, baigiau maitinti pries pora savaiciu☺️
Tai kaip ir turetu pasirodyti kazkada😀
Panelytė@ parašė:
Sveikoskaip jums su tom dienom po gimdymo.. ? Pirmos buvo po poros menesiu pagimdziusi pagal viska turejau sirgti pries 4dienas bet tas dienas patepliojo vos vos…
Su pirma atsirado po pusmečio gal, su sūnum dabar po poros mėnesių ;) 2dienas max 3 pasergu ir ramu
justemur parašė:
Išimtas iš prekybos dėl lidokaino.
Jis kažkuo pavojingas?
Panelytė@ parašė:
Mano nuostabai prasidėjo kai vaikui buvo 2 mėn, antrosios susilaikė kažkiek, o toliau kaip laikrodis 😉 su pirmagimiu grįžo po 3 mėn. Jokio mišinio, tik mp abu gavo.
Pipiriuke parašė:
Jis kažkuo pavojingas?
Na ne. Lidokainas realiai yra anestetikas, dėl ko ir poveikis toks geras.
Aš pvz ne itin pakanti skausmui tai sau leidžiamą naudojau kai reikėjo tam tikrus auskarus vertis, nes vieną be vaistų įvėrė tai galvojau užmušiu🤣🤣🤣 bet čia jau recepto reikia,tai teoriškai ir tepaliukui reiktų 🤷😄
Panelytė@ parašė:
Man mm grįžo po 6 sav. Persirgus po to sekantį kartą persirgau tik po 2 mėn. Dabar jau reaguliariai sergu. Kaip laikrodukas. Tik anksčiau turėjau neskausmingas mm.. db pirmą dieną paskausta ir baigus sirgt bùna, kad skauda 1-2 dienas 🤔 tikiuos, tai laikini skausmai😊
Panelytė@ parašė:
Po 6 sav. prasidėjo ir reguliariai, nors vaikas valgo mp. Ilgokai trunka 6-7 d.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai