Nerko parašė:
🤣🤣🤣
Čia matyt aš viena skriaga tortą atokiau laikiau 🤣🤣🤣🤣
Tai jam buvo atskiras tortas,kad gaketu suniokoti😀 o mes valgem sveika🤣
Nerko parašė:
🤣🤣🤣
Nerko parašė:
🤣🤣🤣
Aš dar didesnę skriaga, nes patys valgem spurgas o gimtadienio kaltininkui - kruasanas
Nėštukė321 parašė:
Sveikinimai!
Ar patenkinti bokšteliu? Iš kur užsisakėte?
Mes tai patenkintos labai. Aišku vienos nepalieku nes dar tokia žiopla stovinėtoja- pritrepsi į šoną žiū jau koja slysta 👀 bet šalia jai įdomu būt kartu. Prikraunu kokių rakandų ji ten juos stumdo graužia dėlioja mėto o aš gretimai ką reik tą daraus 🤣
Užsakinėjom fb Dirbtuvėse tėtis. Per savaitę padarė ir pristatė 🌹
Peleda3 parašė:
Aaaa 🤣🤣 gudriai 👌
Suzzii parašė:
Aš dar didesnę skriaga, nes patys valgem spurgas o gimtadienio kaltininkui - kruasanas![]()
🤣👌
Aš gimtadienio proga vakarienei damai daviau keptos vištienos krūtinėlės - kramsnojo patenkinta . Šimtą kart anai geriau nei tortas 🤣
Nerko parašė:
Mes tai patenkintos labai. Aišku vienos nepalieku nes dar tokia žiopla stovinėtoja- pritrepsi į šoną žiū jau koja slysta 👀 bet šalia jai įdomu būt kartu. Prikraunu …
Mes svečiuose bandėme one little pine , tai jie tvirti labai ir sunkesni už tėtis dirbtuvėse, tai mano smulkutei dar biski per didelis pasirodė. Manau dar luktersim su bokšteliu!
Nes manau dar labai nedaug naudočiau, ne visada su mažąja valgyti ruošiu.
Su gimtadieniu dar sykį 🎂
Nėštukė321 parašė:
Mes svečiuose bandėme one little pine , tai jie tvirti labai ir sunkesni už tėtis dirbtuvėse, tai mano smulkutei dar biski per didelis pasirodė. Manau dar luktersim…
Šie nėr sunkūs, berods ~6kg
Dar patiko, kad lygiai reguliuojasi stovimosios dalies tai manau ilgam užteks 👌 dauguma gaminamų turi šį privalumą 👌
Matyt dar ir nuo vaiko priklauso - jei lb judrus gal nenorės būti. Maniškė toks krapštalas tai jai lb tinka
Sveikiname visus vasarinukus 🎂
Mes beveik nutraukėme pienuka dienomis. Bet va su naktimis kovojame 🙈 reikia pieno, reikia papo. Niekas nepadeda... Nei supavimas nei glostymas, soskę spjauna iškarto. Ką patartumėte?
Žengėme pirmuosius savarankiškus žingsnius. Laimės pilni namai buvo nuo džiaugsmo 🙈 tačiau visų išgirtas bokštelis kums nepasiteisino, panai visai visai nepatinka. Kol kas palikome ateičiai. Per porą savaitėlių su įtvaru ant išmokau ant vienos kojos daryt viską... Bet va nugarai šakės... 🙈 Vyrad pagaliau gryžta iš Vokietijos. Išleis mamą pailset sakė ❤️ gražaus Jums savaitgalio
Nerko parašė:
Šie nėr sunkūs, berods ~6kg
Dar patiko, kad lygiai reguliuojasi stovimosios dalies tai manau ilgam užteks 👌 …
Maniškė nėra labai jau judri, bet kažkaip per smulki ji man atrodė jame, ir kaip sakėte, kai patipena gali visko būti 🙂
Mamukaas parašė:
Sveikiname visus vasarinukus 🎂
Mes beveik nutraukėme pienuka dienomis. Bet va su naktimis kovojame 🙈 reikia pieno…
Na mes tik valgėme stovėdamos bokštelyje, bet pasirodė jis didokas panelei. Reikia gal tikrai luktert ir tada tiks ir patiks.
Nors manau tai labai jau "ant bangos" reikalas, ir nedaro juk mamos visą dieną valgyt, kad mažoji būtų jame🙃
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai