laurasinkeviciute95 parašė:
Sveikos jungiuosi prie jūsų . Pagal daktarus man 5 savaitės ir 3 dienos . Rytiniai pykinimas sako jai laba rytą kas rytą. Plius prasidėjo galvos svaigimas tai greič…
Sveika prisijungus😊 kodel taip galvoji del spaudimo?😊
laurasinkeviciute95 parašė:
Sveikos jungiuosi prie jūsų . Pagal daktarus man 5 savaitės ir 3 dienos . Rytiniai pykinimas sako jai laba rytą kas rytą. Plius prasidėjo galvos svaigimas tai greič…
J.K.... parašė:
Labai nesveika, pakaušį maudena,toks silpnumas ir širdutės veikla tokia padidėjus atrodo.
Suvalke parašė:
Labas rytas 🎈
Smagaus ir ramaus pasimatymo 😍🤰.
Labukas, man irgi pirmai, apie pusantros savaites labai plėšė nugara, bet spazmais, dabar gal karta per diena sumaudžia- praeina. Manau nieko blogo, galbut tik žirniukas įsitaiso
Pasistenkite nepergyventi, taip bus tik blogiau. Raskite veikla kuri Jus priverčia pasijusti geriau. Pavyzdžiui man važiuojant mašinoje bedos dingsta.
Man sian tokia sunki diena buvo, galvojau ant stalo darbe padesiu galva ir uzmigsiu, galva siaubingai spaude...prisiminiau, kad ir su pirmuoju tokie pirmi men bejegiski buvo
vakare buvau uzsirasius i treniruote, der suabejojau ar tikrai verta, bet ai galvoju, nereik kolkas iskrist is normalios rutinos
ir ka jus galvojat? Kaip naujas zmogus isejau, pilna energinos, net pati negalejau patiket
Noriu tikėti... parašė:
As gyvenu Vokietijoje,einubpas labai auksto lygio daktara zinoma jis labai senas sunku susikalbėti su reikia rekri jam kad isgirstu jis😀
Is kokio miesto Vokietijoj esat? Aš irgi De 😊
Misė parašė:
Aš tai miego visada noriu... Miegociau ir Miegociau 🤦♀️🤐😁🤷♀️
Aš irgi pareinu po darbo pavargus be jėgų 🙄🤦♀️. Atrodo nieko daryt nenoriu, pamiegu ir vėl bandau judėt 😀🙄
Paula Viktoria parašė:
Labukas, man irgi pirmai, apie pusantros savaites labai plėšė nugara, bet spazmais, dabar gal karta per diena sumaudžia- praeina. Manau nieko blogo, galbut tik žirn…
Man niekur nepatogu, mašinoj nepatogu, darbe sėdėt skauda, stovėt skauda 🤦 . Ir skauda nugarą aukštai, ne apačią . Nei su pirmu nei su antru nieštumu nepamenu tokių skausmų pradžioje.
Jei po apžiūros pasakys kad viskas ok, pakentėsiu 😁 svarbu rami būsiu , kad kruopytei viskas ok .
Mano norai su kiekviena diena keičiasi ☺️ šiandien trešnės y trasą eina 😏 .
Deimantulis parašė:
Is kokio miesto Vokietijoj esat? Aš irgi De 😊
Gyvenu metoli Bremeno man iki jo 30km🙂
O kuriam jus mieste gyvenat?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai