Demmina parašė:
O tai netoli maneskaip jums cia gydytoju prieziura? Patenkinta esat?
As 3 gimdysiu Ålesundo ligoninej..tai esu patenkinta daktarais ir jordmor viskas puiku..gal delto kad nestumai ir gimdymai sklandus😊
Demmina parašė:
O tai netoli maneskaip jums cia gydytoju prieziura? Patenkinta esat?
As 3 gimdysiu Ålesundo ligoninej..tai esu patenkinta daktarais ir jordmor viskas puiku..gal delto kad nestumai ir gimdymai sklandus😊
Gal kuri mamytė esat gimdžiusi CP pagalba ir galėtumėt pasidalint patirtimi esamo ar buvusio nėštumo po CP?
Klausiu dėl to, nes buvau radusi įdomų straipsnį bei pasakojimą vienos mamytės, kad pirmojo nėštumo ji praktiškai nejautė, jautėsi įprastai, tačiau teko gimdyti CP pagalba paskutinę minutę... Tai sekantis nėštumas buvo gan normalus, tačiau daug sunkesnis.
Tai vat man analogiškai. 🤷♀️
Gal kuriai panaši patirtis, pasidalinkit. Ačiū. 💗
Whipcord parašė:
O kelinta sav. 2tra pagimdet? 😊 Man 2 kartus is eiles kakleli irgi tikrino, su pirmu tai turbut nuo kokios 34sav jau budavo i valanda po 1-2kartus, pagimdziau 39sav…
Kiek vaziavau i primamuosius visad sake turesit neisnesiotuke. Bet sunu mano mama pasieme,tai as ilgai paguledavau.. isnesiojau iki galo. Gime
diena iki termino
Vikutte21 parašė:
Gal kuri mamytė esat gimdžiusi CP pagalba ir galėtumėt pasidalint patirtimi esamo ar buvusio nėštumo po CP?
Mano gime naturaliai,bet visi nestumai skirtingi.. ir kio daugiau nestumu tuo sunkesni...
tai as nemanau kad nestumo sunkuma itakoja darytas CP ar gimes naturaliai vaikelis:)) kielvienas nestumas ir net gimdymas net tos pcios moters yra labai individualus ir gali nut labai skirtingas...
Vikutte21 parašė:
Mano pirmas nestumas buvo labai lengvas, gal iki 7men begiojau nejausdama jokiu sunkumu, dirbau gan nemažai fiziskai, po to tik dazniau pavargdavau. Prasidejo prieslaikinis 37sav, 40h be vandenu isbuvo ir galu gale vistiek baigesi extra cp, nes neveike jokie skatinamieji
po cp savaite isbuvom ligoninej, gryzau namo lyg niekur niekur, savijauta superine buvo
dabar antras nestumas kaip diena nuo nakties, bet as su dvyniais dabar esu 🥰 tai ytokoja dvigubai viska. Nuo pradziu istisi pykinimai, vemimai, dar darbas naktim (nedirbu nuo 24sav), dabar 29sav+5, tai kaip banginis, jei daugiau pajudu, pvz 2h po pardes pavaikščiot, visa likusi diena jau gulinejimo buna.. taip pat pasirinkus cp, daktarai kito varianto net ir nerekomenduoja del visu saugumo
ausrikeee parašė:
Mano pirmas nestumas buvo labai lengvas, gal iki 7men begiojau nejausdama jokiu sunkumu, dirbau gan nemažai fiziskai, po to tik dazniau pavargdavau. Prasidejo pries…
Oho, 40 valndų be vandenų leido būti? Ar Lietuvoje gimdėte pirmą sykį? Man jau po maždaug 15 val.nuo vandenų tekėjimo pradžios gąsdino, kad nebegaliu laukti, kol kaklelis pradės vertis, turi leisti skatinamuosius būtinai, kitaip turėsiu pasirašyti, kad nešu atsakomybę, kad neimu skatinamųjų...
proberta parašė:
Oho, 40 valndų be vandenų leido būti? Ar Lietuvoje gimdėte pirmą sykį? Man jau po maždaug 15 val.nuo vandenų tekėjimo pradžios gąsdino, kad nebegaliu laukti, kol ka…
Vienoj Facebook grupiu pana virs savaites jau guli be vandenu ir gydytojai planuoja istempt dar pora savaiciu🤷♀️Kita irgi jau dvi paras guli be vandenu... Pasirodo tik filmuose buna, kad jei jau vandenys nubego tai jau gimdysi😊Kiekvienas atvejis labai individualus
Zauza parašė:
Vienoj Facebook grupiu pana virs savaites jau guli be vandenu ir gydytojai planuoja istempt dar pora savaiciu🤷♀️Kita irgi jau dvi paras guli be vandenu... Pasirodo…
Jo va cia tai sakes. Negalvojau, kad br vandenu isvis normalu but kudykiui
pasirodo ne tragedija
Vikutte21 parašė:
As dabar turesiu 3cp. Pirmas nestumas buvo sunkiausias antras po co pats lengviausias . Dabar nelengvas nes paruodiami kankina nuo 15sav pastoviai akmuo pilvas, mazyle labai skaidziai juda. Lovos rezimas paskirtas grieztai. Manau labai individualiai visi skirtingi nestumai . Rando kolkas neskauda netempia labai
Zauza parašė:
Vienoj Facebook grupiu pana virs savaites jau guli be vandenu ir gydytojai planuoja istempt dar pora savaiciu🤷♀️Kita irgi jau dvi paras guli be vandenu... Pasirodo…
Tai suprantu, kad nebūtinai iškart gimdysi, bet kad patys gydytojai neleido man taip būti, nors aš dar būčiau laukusi, bet įtikinėjo, kad pavojinga...
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai