laces parašė:
Yra😊
Man taip pat 32 savaites. Kaip jauciates? Beje is kur esat?
laces parašė:
Yra😊
Man taip pat 32 savaites. Kaip jauciates? Beje is kur esat?
Apetina parašė:
Sveikos. Aš taip pat iš Norvegijos. Mano terminas gegužės gale, bet paskaitinėju ir čia 🙂
Mano terminas birzelio viduryje. Kaip jauciates? Is kur esat?
rotelle parašė:
Aš ir virpesius ir žagsulį jaučiu. Šiaip labai judrus leliukas, rodos nuolat pilvely spurda 🙂
Man taip pat placenta nugarinėje dalyje, dėl to visi judesiukai jaučiasi labiau 🥰 kartais net nejauku, kai kažkas taip smarkiai dūksta pilvelyje 😂 bet geriau, kai daug juda, tada ramiau jaučiuosi ☺️👌🏼
Demmina parašė:
Sveikosar yra mamyciu is Norvegijos?
![]()
Sveikute! Aš irgi randuosi Norvegijoje ☺️
radvilel parašė:
Sveikute! Aš irgi randuosi Norvegijoje ☺️
Kaip jauciates?
Demmina parašė:
Mano terminas birzelio viduryje. Kaip jauciates? Is kur esat?
Gyvenu netoli Oslo 🙂 šiaip jaučiuosi palyginus tikrai gerai. Dar tebedirbu, tik pasitrumpinau,tris dienas į savaitę tik 🙂 darbas visą dieną ant kojų, bet kažkaip darbe daugiau jėgų atsiranda nei namie ant sofkutės gulint 🙂 iš kur jūs?
Vaida555 parašė:
Man psichologiškai kažkaip sunku rinktis VNG, asocijuojasi su sovietmečiu. Žinau kad ten viskas dabar modernu ir pan., bet personalo likę nuo seno su tokiu pat senu…
Aha man VGN irgi iš tų trijų vietų Vilniuj atrodo blogiausiai...
tai svarstau tarp Santarų ir AGN. Pirmąjį gimdžiau Santarose. Iš esmės viskas buvo gerai, nors kokius metus po gimdymo sakiau kad niekad ten negrįšiu (dėl visos bendros atmosferos, kai kurių personalo veiksmų ir kelių konkrečių personų), dabar jau kai nuo tos patirties atsitraukiau, pliusus matau ten kur jų nemačiau pirmai, todėl nebeatrodo viskas taip blogai. Bet vis gi, visai linkstu pabandyt AGN. Nežinau.
Apetina parašė:
Gyvenu netoli Oslo 🙂 šiaip jaučiuosi palyginus tikrai gerai. Dar tebedirbu, tik pasitrumpinau,tris dienas į savaitę tik 🙂 darbas visą dieną ant kojų, bet kažkaip da…
As is Moldes, laaaabai toli nuo jusu 😂🙈 as nuo sausio biuletenyje, nes negalejau dirbti del sveikatos problemu. Bet siaip jauciuosi pakankamai gerai. Man pirmas leliukas, tai daug neramumu. Nors gydytoju prieziura tenkina. Kaip jus? Ar pirma karta laukiates?
Man irgi svorio nepasake, bet pasake, kad viskas normos ribose - tai reik tiketis! 😀
Vaida555 parašė:
Man psichologiškai kažkaip sunku rinktis VNG, asocijuojasi su sovietmečiu. Žinau kad ten viskas dabar modernu ir pan., bet personalo likę nuo seno su tokiu pat senu…
Siesta parašė:
Man irgi svorio nepasake, bet pasake, kad viskas normos ribose - tai reik tiketis! 😀
O tai lapo neduoda su ataskaita? Man vakar echo darė, maziukui 32 ligiai, tai pasvere 1kg868g.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai