Sveikos, žiūriu, aktualią temą gvildenat
aš nežinau, ar nepasidariau meškos paslaugos, nes nuo gimimo daug laiko leidžia be pampio, jei kur pavaro, tiesiog išvalau ir tiek, ar nebus jai maišalynės dabar, kaip kad iki šiol pasisiot ant grindų buvo ok, o dabar staiga ne ok
bet gal prisigalvoju...šiaip ji kol kas jokio diskomforto nejaučia, gal dar ne laikas, neįsivaizduoju, nes ar pasisiojus, ar pakakojus į triusikėlius (atprastukes dedu, kai namie) visai dzin, laksto sau po namus apvarvėjusiomis kojomis arba su svoriu kelnėse ir dzin, gali ir miegot eit taip. Aš tik lyg tarp kitko pradėjau siūlyti dažniau atsisėst ant puoduko ir pasisiot, tai kokius 7 iš 10 kartų nueina ir atsisėda, bet max po 5 sekundžių atsistoja, pareiškia, kad "viskas" ir nueina 😅 nei karto nėra pasisiojus į puoduką, prieš kelis mėnesius buvau pagavus kakojant, tai pasodinau, pakakojo į puodą, bet greičiausiai dėl to, kad sutrukdydavau atlikt reikalą, paskui bijojo to puodo kaip velnias kryžiaus. Aš jau džiaugiuosi, kad bent bijot nustojo ir kartais atsisėda toms kelioms sekundėms bent
ironiška, bet kovo pradžioje nupirkau kelis pakelius pampių ir sakiau, kad kai jau šitie pasibaigs (naudojom daugiausia miegui ar išėjimui/ išvažiavimui iš namų) tai jau Ugnėja darys reikalus į puoduką....aha, šiandien baigėsi, ryt važiuot į baseiną, poryt - daryt paso, tai pirkom vėl
nepanašu, kad ji kažką šiuo klausimu jau suprastų
Mačiau, kad rašėt ir dėl emocijų, kad neklauso ir panašiai...tai toks amžius
jiems viskas nauja, smalsu, baugu, emocijų daug, jis užgriuvo kaip banga, o kas čia ir su kuo tai valgoma, kai nepatirta, tai ir nežino, nemoka valdyt vaikučiai
ir taip bus, kol subręs už tai atsakinga dalis galvoje (realiai, iki +-7 metukų ir tik tada galima tikėtis, kad klausys ir sąmoningai savas emocijas valdys)