Eiva2 parašė:
Kaip ruosiat uzpilamas hipp koses, kaip pamatuoti 40-50 vandens temperatura? Ar kazkaip is akies nustatot?😁
is akies
Eiva2 parašė:
Kaip ruosiat uzpilamas hipp koses, kaip pamatuoti 40-50 vandens temperatura? Ar kazkaip is akies nustatot?😁
is akies
Eiva2 parašė:
Iš akies, aš maišau puse verdancio, puse salto vandens tiesiog😊
Eiva2 parašė:
Termometru bekontakciu. Jokių burtų 😀
tavoji123 parašė:
Iš akies, aš maišau puse verdancio, puse salto vandens tiesiog😊
Aš taip pat pusę to pusę ano ir puikiai pavyksta pagaminti košę
Stebuklo sulaukus parašė:
Merginos, ar yra tokiu vaikuciu kurie nenori buti ant zemes? Tik padesi tuoj asaros. Reikia taikyti progas kad nors kazkiek pabutu, atrodo nebudamas ant zemes kaip …
Nebūna ant žemės daugiau kaip 10 min ir tai tik jei linsminu nuolat. Labai nepergyvenu. Atsigulam kartu į lova ir pasiguldau ant savęs tada puikiai guli ant pilvuko, keliasi ant rankyciu, užpakaliuką kelia, pasiklupdau šalia savęs irgi spyrokliuoja. Žodžiu sportuojam lovoj kartu atsigule. ;) žeme kol kas baubas bet kai trečias vaikutis tai taip nesureikšminu visko. Jei neropos tai neropos.. vaikščioti vistiek visi išmoksta 😅🤷♀️❤️
Eiva2 parašė:
Pilu užvirusį ir palaukiu kol praves
indreg parašė:
Sveikos mamos🌸ar yra kieno dar pipirai nereaguoja šaukiami vardu? 🫣😊
Yra. Nors kartais atrodo reaguoja, bet dazniau ne.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai