Welniukstis parašė:
O gal cia yra moteru - merginu, kurios turejo persileidima. Ar kita kart pastojusios labai skubejot pas gydytoja? Ar palauket kad butu kokios 6-7sav ar net daugiau?…
As neislaukiau ir nuvegau 5+2, paskui eisiu uz 2 savaiciu 3)
Welniukstis parašė:
O gal cia yra moteru - merginu, kurios turejo persileidima. Ar kita kart pastojusios labai skubejot pas gydytoja? Ar palauket kad butu kokios 6-7sav ar net daugiau?…
Lauki parašė:
Tai va as ir galvoju ar laukti ar nueiti😊 ar pirma iki to pasidaryt kraujo tyrimus🤔 pati jauciuos gerai kartais pamaudzia pilva kaip pries menesines.. As labiausiai bijau to kad "per virsu" dar nieko nematys ir lys i vidu🤦♀️ bijau kad poto neprasidetu kraujavimas ar dar kokie negerumai.. 😊
amadinka parašė:
Man ryt vėl vizitas , bet šiąnakt miegosiu neramiai , gavau progesterono tyrimą ir jis vos 20 , nesisavina man jis reiškia , bijau praeito nėštumo likimosvarbu …
O koki jus progesterona naudojat?
arijan parašė:
O koki jus progesterona naudojat?
Duphastona su gerpretixu
amadinka parašė:
Duphastona su gerpretixu
Dėl geresnio pasisavinimo man skyrė progesteron ovules 3kart dienoj.
O jus kiek kartų dienoj geriat?
arijan parašė:
Dėl geresnio pasisavinimo man skyrė progesteron ovules 3kart dienoj.
O jus kiek kartų dienoj geriat?
Gerpretixas ovules ir yra , galima ir gerti ir į maksti dėti , zodziu gerai , kad ryt pas gydytoja , tikiuos nebus sustojęs vystytis ir dar bus viskas gerai
Ašes parašė:
Sveikinu 🌞 kada mm diena? 🤭
Ačiū!
numatoma 01 15, tai dar šiek tiek nedrąsu, vis bijau rasti kraujo
Lauki parašė:
O mate toki nestuma per virsu? 😊 Nes man irgi dabar tiek laiko kiek jums pagal skaiciuokle😊🤔
amadinka parašė:
Gerpretixas ovules ir yra , galima ir gerti ir į maksti dėti , zodziu gerai , kad ryt pas gydytoja , tikiuos nebus sustojęs vystytis ir dar bus viskas gerai
A nežinojau, nes gydytoja visad man šitas rašydavo, sakydavo geriau šitos,
Viskas bus gerai.
Ryt parašykite po vizito. Kaip.jum sekėsi.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai