radaviciute.juste1 parašė:
Kaip galvojate bus mergaitė ar berniukas cia foto 13 savaičių
Dar anksti manau matyti,jei gydytojas dažniausiai dar nemato🤔😁 ar jums spėjo kas bus?
radaviciute.juste1 parašė:
Kaip galvojate bus mergaitė ar berniukas cia foto 13 savaičių
Dar anksti manau matyti,jei gydytojas dažniausiai dar nemato🤔😁 ar jums spėjo kas bus?
Saldapicki parašė:
Dar anksti manau matyti,jei gydytojas dažniausiai dar nemato🤔😁 ar jums spėjo kas bus?![]()
Aš išvis iš ECHO nuotraukų nesuprantu ir net neįsivaizduoju atrodo kaip jie ten pamato 😁😁😁
Saldapicki parašė:
Mano jau matosi,placenta priekyje ,bet nėštumas trecias😇🤗 vakar buvau pas mama,buvo giminės suvažiavusios niekas net neįtarė👏😁laisvesni rūbai👏😁bet pati tai aiskiai …
Aš ir matau savo bet turbūt tik aš ir matau 🤣🤣🤣🤣 laisvais rūbais tikrai dar niekas neitartu 😁😁🙈
modestaPVD parašė:
Aš ir matau savo bet turbūt tik aš ir matau 🤣🤣🤣🤣 laisvais rūbais tikrai dar niekas neitartu 😁😁🙈
Nu man tikrai su antru nestumu greičiau pasimate, bet gal del to, kad ir laiko dar nebaisiai daug praeje nuo pirmo gimdymo
nes jau tikrai matos, kad pilvas ryskeja, su pirmagyme 5men pradejo panašėti i nesciosios pilva
modestaPVD parašė:
Aš išvis iš ECHO nuotraukų nesuprantu ir net neįsivaizduoju atrodo kaip jie ten pamato 😁😁😁
Kartais labai aiškiai matosi berniuku dalykeliai🙈😂 iš draugių echo aiškiai eidavo suprasti ką tures😁😂bet nevisada,priklauso kaip kojas laiko😇😂
modestaPVD parašė:
Ar jau visos dziaugiates dideliais pilvukais ? ☺️ Man bus 15 sav antras nėštumas ,bet aplinkiniai dar neitartu ,kad laukiuosi , šiek tiek tik matosi ir tai aš tik m…
Man 17sav. Irgi dar nesuprastu niekas, nera didelis pilvelis
modestaPVD parašė:
Ar jau visos dziaugiates dideliais pilvukais ? ☺️ Man bus 15 sav antras nėštumas ,bet aplinkiniai dar neitartu ,kad laukiuosi , šiek tiek tik matosi ir tai aš tik m…
Man su antru matosi mažiau, nei su pirmu tokiu laiku
tik tik pradėjo nebe lašinukas matytis, suapvalėjo
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai