Lilaile parašė:
Sveikinimai![]()
Labai ramiai, mano dukrai 10 tuoj. Pasakysime gal kokią 10-12 savaitę![]()
Na manau vaikai puikiai turėtų sureaguoti.... ir metųan 36, vis kyla klausimai
Lilaile parašė:
Sveikinimai![]()
Labai ramiai, mano dukrai 10 tuoj. Pasakysime gal kokią 10-12 savaitę![]()
Na manau vaikai puikiai turėtų sureaguoti.... ir metųan 36, vis kyla klausimai
Vasara8 parašė:
Gal kas gali patarti, skauda gerkle ir noretusi kazkaip pasigydyti. Gal kokia arbata zoleliu galima?![]()
Šitie turėtų būti saugūs 🤗
Vasara8 parašė:
Gal kas gali patarti, skauda gerkle ir noretusi kazkaip pasigydyti. Gal kokia arbata zoleliu galima?![]()
Dėkite jei turite kopūsto lapus ant gerklės ir uztiskitr šaliku, nu man šitas būdas pradžiai labai juokingas būdavo, kol nepabandžiau, ištraukia karšti iš gerklės ir nebeskauda
Crazyy parašė:
Didesnė žala sau kai labai norisi o neleidžiam.. reikia bent po truputi sau duot to ko nori.![]()
Tai ir duodu po truputi, sakau po kasniuką į dieną,svarbu norą numalšint😄
Kristė39 parašė:
Sveikos, galbūt neįtemą truputį. Pasirodysiu kvaika tikriausiai, bet gal galit paaiškint kaip skaičiuoti nėštumo savaites? Visos programėlės rodo skirtingai😅 paskut…
Nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos 🥰 bent jau taip ginekologai skaičiuoja
Leila01 parašė:
Sveikos! Prisijungiu 🥰
Sveikinimai! Sveika atvykus🥰
Anilev parašė:
Labas vakaras merginos, o ar jau pranešetė vaikams? Kaip reagavo? 😊
Maniškis jau seniai klausinėja, kada leliuką turėsim, vis sakydavau, kad angeliukai dar neatsiunčia. O kadangi mes su juo apie viską kalbam, tai nuo pat pradžių kalbam apie tai. Jis kadangi be savaitės 6 metų berniukas pas mane, tai dažnai reikalingas tas paaiškinimas, kad negazdintų manęs, kad pilvuką saugotų, nes ten leliukas, kad negaliu pakelti kažkur, nes saugau leliuką. Žodžiu mums tas tinka, ir džiaugsmus ir vargus kartu išgyvename ☺️
Anilev parašė:
Nesakiau nieko dar
Anilev parašė:
Šį kartą nesakome nieko dar kol kas, pamenu kaip buvo nusiminusi kai vasarį teko pasakyt, kad nebus šeimoje kol kas pagausėjimo, bandysiu luktert, nenoriu kad vėl nuliūstų
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai