2025.02.17 21:03 (prieš 1 m.)
Oksana D. parašė:
Dėl užsiėmimų su vaiku, tai pabandžiau eit piešt (tapyt) su mažyle. Pati mėgstu, tai jai nupirkusi beibių dažų esu ir ėjom terliotis ant drobės. Aišku, viskas po to…
Aš esu nupirkusi piklerį su dvipuse čiuožyklos/laipynės funkcija + komplekte dar arka, galima kartu galima atskirai kombinuot. Tai per diena nučiuožia pora kart, o lipa daugiau kartų bet turi šiokį tokį baimės jausmą tai atsargiai elgiasi. Piklerio ir čiuožyklos pilnai užtenka šiuo metu. Iš pradžių nedrąsiai lipo, bet dabar vis drąsiau tą daro, matosi progresas. + landžioti galima, ir nuleisti daiktus nuo čiuožyklės. Iš žaislų liko minimumas tai norisi juos pagerint. Piešimui naudoju paprastą magnetinę lentą, o ieškosiu kažko kokybiškesnio šitam tikslui, su dažais tai tik burely kol kas
Iš muzikinių - paprastas metalafonas, bugnelis ir barškučiai, tai galvoju atnaujinti į tiesiog geresnę kokybę, svarstau nupirkti mėnulio bugną vaikišką. Mašinos tai nr. 1. Lego nori konstruot bet dar neišeina, tačiau labai įsijautęs, nes iš esmės ten bet ką gali sulipint ir jau kaip naujas žaislas, tai čia būtų gerai papildyti gyvūnų figurėlėm, mačiau vinted galima atskirai nusipirkt. Ay dar skuduriuką turi savo
kartais pats pasiima ir 'valo '. Bandau pratint, kad po valgymo valytumėm kartu kai primėto maisto ant žemės.