Aguona2023 parašė:
Ikea puikūs, jau seniai naudojam metaliniai įrankiai vaikams (tik ta dalis už kurios laiko plastikinė)
Aš manyčiau, kad jai dabar tiesiog toks etapas, reikia iš naujo išmokti užmigti, savarankiškai, nes spėju užmigdavo su jumis? Bet šiaip turbūt per anksti migdote. Mano keliasi apie 7 val, pietų miego 13-15 val, tam tarpe maždaug. O vakare ne anksčiau kaip 21.30 užmiega, labai retais atvejais anksčiau, jau kai tikrai labai pavargus būna. Ir tai, jei jau atrodo kad "nu tikrai luš iš karto", dazniausiai paguldyta i lovytę dar turi koia 20-30 min pasimalti 😂 o kaip jus pietų miego užmigdot? Ir šiaip, pagalvočiau apie atskirą lovytę/lovą.
Na o pas mus tai rutina tokia - atsigeriam truputį pienuko, nes vis dar reikia biski, guldau i lovytę, ir tada apie pusvalandį bandom užmigti, reikia rankytę palaikyti, padainuoti. Bet aš matau kaip keičiasi vaiko įpročiai - anksčiau po pienuko tai tik ant ranku uzmigdavo. O dabar pati baigus gerti pienuką rodo i lovytę.
Kai nutraukiau maitinimą, tai jo, buvo sunkus etapas, uzmigdavo tik ant ranku. Bet tiesiog kai gryzau i darba ir prieziura perėmė mano tevai, tai mama tiesiog gulde i lovyte nes neturi jegu tiek nesioti, tai vaikas kazkaip labai lengvai prisitaike prie to, suprato kad kitaip nebus 😂

bet būdrauja iki naktinio miego apie 6 valandas,nenulauši anksčiau.