Oksana D. parašė:
O aš su džiugiom naujienom! Dukrytei turėsim į draugiją greičiausiai sesutę ❤️ šiandien buvau pas genetikę, tai viskas puikiai🌸 nurimau🌸
Sveikinu, panašiai abu vaikai pas mus bus, kad tik pas mus abu berniukai🤣🤣🤣
Oksana D. parašė:
O aš su džiugiom naujienom! Dukrytei turėsim į draugiją greičiausiai sesutę ❤️ šiandien buvau pas genetikę, tai viskas puikiai🌸 nurimau🌸
Oksana D. parašė:
Sveikinimai, gražaus laukimo 🥰 su viskuo susitvarkysit !👌
kkiiss parašė:
O geras! Sveikinimai atgal ;) irgi sausį gimtadienis bus?
Kaip sveikinu visas, kurios laukiatės ar jau susilaukėt broliukų ir sesučių
Pavydžiu to pirmų savaičių kosmoso - man tas jausmas belen kaip nerealiai fantastiškas. Liūdna, kad jau nebepatirsiu, bet jau dabar laukiu anūkų :-D Sveikatos ir stiprybės! Ir prisiminkit, kaip greit lekia laikas, kaip greit mažyliai auga. Mūsų lapkritinukai jau seniai nebe kūdikiai. Net galvoju, ką aš pernai su ja veikiau vasarą, jeigu net nebėgiojo, nuolat nešioklėj nešiojaus, atrodo, jėzau, kaip turėjo būt sunku (bet neatsimenu, kad būtų).
Apie santykius. Žaviuosi žmonėmis, kurie yra tiek protingi, išsilavinę, atviri, kad geba pripažinti savo trūkumus ir išdrįsta kreiptis pagalbos iš šalies. Vyrams tai tikrai dažnai sunkiau, matyt, dėl auklėjimo. Pačiai prieš kokius metus taip pat buvo etapas, kai mintyse apgalvodavau, kaip gyvenčiau, jei išsiskirčiau ir pan. Štai Gimlės aprašytas vyro apibūdinimas man priminė mano vyrą. Jis labai rūpestingas, labai šeimos žmogus. Visi jo darbai, planai ir visas gyvenimas - apie šeimą. O bet tačiau - kantrybės bendraujant su vaikais dažnai pritrūksta ir jis pratrūksta, pasako per grubiai, perdėm nemandagiai ir ryškiai per garsiai....
Sveikinimai visoms sulaukus bei laukiant naujų piliečių!
Pavydžiu šiek tiek, nes noras būti 4 asmenų šeima mums liks tik noras dėl sveikatos, tiek fizinės, tiek psichologinės. Manau, kad mūsų santykiai antro vaiko neišgyventų, nes ir dabar braškam, traškam, bet dar į tą pačią pusę einame.
Oksana D. parašė:
Sveikinimai su pagausejimu🥳 bus sunku, bet susitvarkysite, rasite savo tvarka ir budus kurie veikia 👍 lengvo nesiojimo🌸
hope2 parašė:
Sveikinimai su pagausejimu🥳 bus sunku, bet susitvarkysite, rasite savo tvarka ir budus kurie veikia 👍 lengvo nesiojimo🌸
Hope , kaip sekasi jums suktis tarp dviejų ?:))
Kadushke parašė:
Sukčiai siaučia - vyras gavo tokį e.mailą. Apart kelių smulkmenų, tekstas labai įtikinamai surašytas. Būkit budrios 😉
Laiške kelios nesąmoningos struktūros klaidos - tikrai švietimas tokio nesiųstų laiško
bet skaitant greit, neatkreipiant dėmesio, galima ir nepamatyt. Tuoj sukčiai pasitelks visus chatGPT ir panašiai ir išvis bus sunku atskirti,kur tiesa,kur ne🙈
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai