Aguona2023 parašė:
o stomatologo darzeliui reikia?
Tikrai taip. Šeimos gydytoja vieną pažymą išrašo, darželis kitą.
Aguona2023 parašė:
o stomatologo darzeliui reikia?
Tikrai taip. Šeimos gydytoja vieną pažymą išrašo, darželis kitą.
Kosmonautas parašė:
Oksana,sveikinimai,taip ir tikėjaus,kad greit pamatysime dar vieną paveikslėlį šalia vardo![]()
![]()
![]()
![]()
Ačiū labai 🌸
Aha, mūsų mažylė irgi kažkokius ragiukus įsigijus šiom dienom😁😁😁
Oksana D. parašė:
Ačiū labai 🌸
Aha, mūsų mažylė irgi kažkokius ragiukus įsigijus šiom dienom😁😁😁
Tai žiūriu ne mano vienos... 😮💨 Realiai pavargstu dabar labiau, paskutiniu metu kažkokie ožiai pradėjo lįsti, kažkokie cypimo ar net isterijos priepuoliai jei tik kas nepatinka. Arba tiesiog, šiaip. O kai dar pačiai sveikatos nėra, nes sugebejau kažkokį virusą pasigauti, tai kantrybė senka labai greitai.... 🤯🫣
Kadushke parašė:
Tai žiūriu ne mano vienos... 😮💨 Realiai pavargstu dabar labiau, paskutiniu metu kažkokie ožiai pradėjo lįsti, kažkokie cypimo ar net isterijos priepuoliai jei tik …
Mes irgi praėjome šį periodą -- buvo tikras ribų bandymas plius suaktyvėjusi atsiskyrimo baimė. Dar ir miegai buvo su savo iššiūkiais. Tikrai, sunku pasakyti, kas čia buvo užėję, bet porą savaičių jau man rovė stogą. Tai pasirodo, čia dar vienas kognityvinis šuolis su miego regresais. O dar ir paskutinių krūminių dantukų laukiam.
https://huckleberrycare.com/blog/20-month-sleep-regression-myth-or-real
bulvenai parašė:
Mes irgi praėjome šį periodą -- buvo tikras ribų bandymas plius suaktyvėjusi atsiskyrimo baimė. Dar ir miegai buvo su savo iššiūkiais. Tikrai, sunku pasakyti, kas č…
As irgi pastebejau pastaruoju metu stipria atsiskyrimo baime bet galvojau kad gal dėl to kad sesute atsirado. Pasirodo gali būti kad cia tiesiog toks metas raidoje. Oziai tai nuo metu laiko prasidėjo 🤦
Sveikos ,
Aišku , būtų smagu , jog neteko niekam susidurti su skarlatina.
Bet jeigu teko , ar labai smarkiai išbėrė, nes mums vakar buvo tokie nelabai ryškus taškai , bet per naktį kažkaip jie labai paryškėjo , ir padidėjo šiek tiek. Tad yra išberta gan smarkokai
O dėl ožiukų ir isterijų pas mus tas pats , jeigu kas ne taip iš karto rėkimas, meta, ar muša
Ačiū
Sveikos, aš noriu naują temą užvesti
ar rašote dienoraščius? o gal turite užrašų knygutę kur viskas tik apie vaikus? pasiekimai ir pan.? o gal viską rašote online?
Aš pati retai, bet kartas nuo karto nuo vaiko gimimo rašiau viską į užrašų knygą, ir ne per seniausiai pamečiau, pamenu, kad ėmiau ją į kaźkurias atostogas su mintimi, kad turėsiu laiko prisėsti užpildyti ir viskas, dingo. Dar turiu nedidelę viltį rasti kai darysiu generalinę tvarką namuose. Bet tuo pačiu laikas eina.. norisi jau dabar užrašyti kažką iš kasdienybės ateičiai, prisiminimui
Ir paraleliai, kartas nuo karto pildau Day One dienoraštį. Esu nusipirkusi Premium. Bet bijau irgi, kad vieną dieną tiesiog nedingtų viskas. Norisi ilgaamžiško sprendimo. Tai atrodo jau sekančią užrašinę tai laikysiu tik namuose ir tik toj pačioj vietoj.
Aguona2023 parašė:
Sveikos, aš noriu naują temą užvestiar rašote dienoraščius? o gal turite užrašų knygutę kur viskas tik apie vaikus? pasiekimai ir pan.? o gal viską rašote onlin…
Aš nuo 12-tos nėštumo savaitės iki pat dabar rašau savo mažylei laiškus 🙂 tiesiog kompe į word failą ir viskas. Pradžioj kas mėnesį rašydavau, kokie nauji pojūčiai atsiranda, kaip galvojam vardą ir tt., tuomet jau aki gimė, kas mėnesį ar kelis apie tai,ko ji išmoko ir panašiai. Vėliau matyt liks kasmetiniai įrašai. Ir galvoju, kai ji bus didesnė (nemanau,kad lauksiu specialiau 18-to gimtadienio), jai padovanosiu ❤️ tik vis reikia sau priminti parašyti 😁
O šiandien, parašiusi dar vieną įrašą mažylei, sukūriau naują failą antram vaikeliui 🌸
Tik galvoju, reik į debesis įkelt, atsisiųst į paštą ir t.t.,kad nedingtų netyčia nusprogus kompui🙈
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai