Oksana D. parašė:
Jėėėė!!! Sveikinimai!!! 🌸
Ir tikiuos greit atsigausit po operacijos ☀️
Labai dėkoju 🌷
Oksana D. parašė:
Jėėėė!!! Sveikinimai!!! 🌸
Ir tikiuos greit atsigausit po operacijos ☀️
Labai dėkoju 🌷
Figaa parašė:
Sveikos, nuo kada maždaug galima bandyti dėti atprastukes vietoj pamperso? Kažkoks ne progresas su puoduko reikalais, regresas..
Aš jau pradėjau dėti atprastukes-kelnaites, nors irgi puoduko regreso etapas. Tai jau būna pats pradeda tampyt už kelnyčių rodyt, kad nefaina. Daugiau skalbimo, žinoma, bet sauskelnės dabar tik į lauką ir nakčiai dedu.
bulvenai parašė:
Aš jau pradėjau dėti atprastukes-kelnaites, nors irgi puoduko regreso etapas. Tai jau būna pats pradeda tampyt už kelnyčių rodyt, kad nefaina. Daugiau skalbimo, žin…
Geras! O ten neprabėga? Neišpurvina drabužių? Mastau kiek čia jų įsigyti
Figaa parašė:
Sveikos, nuo kada maždaug galima bandyti dėti atprastukes vietoj pamperso? Kažkoks ne progresas su puoduko reikalais, regresas..
Nėra tokio amžiaus nuo kada. Nuo kada norisi. Mūsiškis nuo 2 men su medziaginemis sauskelnemis, tačiau nuo to puoduko reikalai greičiau neprogresuoja.. Vis tiek turi subręsti iki sąmoningo valdymo šių funkcijų..
AkVilke parašė:
Ar dar kieno nors toddleriai apsesti knygu skaitymu?Aisku faina, kad jam patinka knygos, nu bet jau man taip atsibodo ta pati per ta pati skaityt :…
Profesorius bus 🤓 šaunuolis! Mano tai turbūt mechanikas- traktorisiai, tarnybiniai automobiliai ir visos kitos transporto priemonės visame kame nuo ryto iki vakaro. Tai ir knugutese įdomu nebent tai..
Aguona2023 parašė:
O aš noriu pasidžiaugti, kad visai nesunkiai pienuko atsisakė! nors 1,6 m. nemiegojau naktimis, kas 1-2 h kėlėsi, kartais ir dažniau. Dieną ilgą laiką bandžiau nuim…
ne kokios aplinkybės, bet rezultatas smagus ) o pačiai pieno sastovio nebuvo? maniškis tai dar prašo pieno keletą kartų naktį ir kartą dieną, jei būnu namie. Bet nematau tame problemos..
Figaa parašė:
Gal dar ne laikas puodukui? O tos atprastukės man tai tik papildomas skalbimas. Čia tik mano nuomonė, nepulkit 😀
InnaB parašė:
Gal dar ne laikas puodukui? O tos atprastukės man tai tik papildomas skalbimas. Čia tik mano nuomonė, nepulkit 😀
Aš panašiai galvoju, bet užsisakiau. Nebandžius nežinosiu kokia iš jų nauda ar nelabai 🤔🙂
Ar yra nauda sunku dar pasakyti, tiesiog, norėjosi kad daugiau kvėpuotų užpakaliukas ir sumažinti pampersų naudojimą ant vasaros. Kelnaitės kažkiek pašlampa, bet na, ne tokia bala būna kaip visai be nieko, o skalbti vis tiek skalbiamės dažnai. Po puoduko reikalų, tai visai gerai uždedu ir porai val tikrai ramu.
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai