Oooo parašė:
😯 Eina sau. 😯😞 Na aš galiu tik įsivaizduoti kaip klaiku buvo. Tikrai skamba kaip neįmanomas dalykas, kaip taip gali įvykti. Ech. 😔 Kiek laiko prireikė, kad į moksl…
Antra operacija buvo gal 12tą dieną po traumos, dar kelias paras palaikė, kol apslūgo tinimas ir išleido namo. Persirišti ėjome į savo gydymo įstaigą, bet ten pasakė, kad tai puikiai valiu padaryti namie. Aš net bijojau kvėpuoti virš žaidos, kad bakterijų kokių neužnežčiau 🤦🏻♀️ dar iki dabar turiu kalną spec tvarsčių, džiaugiuosi, kad nedažnai prireikia. Po 10 parų traukė siūlus, skaudėjo, važiavo su tėčiu. Ir tuomet tik išleidau į mokyklą. Sutariau su mokytoja, nes bijojau, kad neužsigautų, neištrūktų siūlės, nesigautų uždegimas. Kovido laikotarpis buvo tik vėliau, tai apie nuotolinį mokymąsi nebuvo nė minties. Dabar gal būtų galimybė, juolab jūsų sūnui sunkiau, jis negali vaikščioti, tinkamai savimi pasirūpinti. Panenu ta dieną kai grįžom, man toks palengvėjimas buvo. Aplankėm klasę, tai panos visa dėžę dovanų, balionų atvirukų buvo prigaminusils, neisivaizdavau net kaip parsinešti ☺️ tiesa, mokykloje ilgai dar niekas nelakstė, nes trauma buvo daugeliui vaikų, kurie matė. Pamenu mokyklos sesutę, ji su greitąja is mokyklos važiavo, o mes iš darbų tiesiai į priimamąjį. Tai pasiūlius parvežti, ji vos sukalbėjo, kad pareisiu. Spėju nebuvo pasiruošusi tokioms traumoms mokykloje, cielų bintų pridėjo ant rankos, nes nebuvo ką ir kaip ten vynioti. Na, bet viskas baigėsi ir tikrai labai laimingai. Vis pasijuokiu, kad randai vyrus puošia. Jis jau pripratęs, nes naujiems žmonėms labai įdomu kas čia nutiko, nes nepaslėpsi, randas akivaizdžioje vietoje.
Daktaras išleidžiant po sugijimo liepė tepti dermatix. Tai tepėm, bet, po plastikos chirurgo konsultacijos rekomendavo šį 
Dar radau spec karpomus pleistrus, jie kaip silikoniniai, daugkartiniai. Tik vistiek atsikliniodavo. Jų paskirtis spausti randą, iškilimus, o kremo balinti, šviesinti, kad kuo mažiau būtų pastebimas. Nežinau kiek padarė naudos, bet faktas, akivaizdžiai randas vistiek iškilus, ir matosi. Bet tikrai nėra kažkoks raudonai violetinis kaip buvo pirmuosius metus ir ne sukietejęs, kaip dažnai būna.
Su nudegimais ir aš turiu randą ant šono. Dabar net šyptelėjau, bet irgi mokykloje, pradinėje. Apsipyliau arbata, stiprokai, išmetė pūslėmis. Tik tais laikais nu ką, kaimas pas mus, tai tiesiog išsiuntė namo kelias dienas pabūti. Tai dabar vos tik mažoji pradėjo tiesti rankutes link stalviršio, griežtai sūnui ir vyrui, net keliskart teko prisaikdinti, kad nei vienas daiktas prie krašto paliktas nebus. Kolkas puikiai su tuo tvarkomės ☺️👍🏻
Kaip sekėsi vyrukų naktis? Spėju įprastai 😏 kaip dičkis jūsų jaučiasi?