Gaga parašė:
Jei turite Feisbook tai susiraskit "Bellakt misinukai" cia is kauno zmones jie turi😀
Ačiū, bet jie irgi daro pertrauką važinėjime į BY dėl uždarytų sienų 😄
Gaga parašė:
Jei turite Feisbook tai susiraskit "Bellakt misinukai" cia is kauno zmones jie turi😀
Rl99 parašė:
Gal kas nors turit šias kėdutes? Sunkiai sekasi apsispręsti kurią pirkti.
Na nei viena iš šių kėdučių net neturi Adac saugumo įvertinimo, tai vien todėl net nesvarstyčiau tokių.
Daug vertingos informacijos apie automobilines kėdutes ir teisingą jų naudojima, pasirinkimą yra šiame ig profilyje, siūlau paskaityti, gal padės išsirinkti
https://instagram.com/saugus_vaikas?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Leery999 parašė:
Na nei viena iš šių kėdučių net neturi Adac saugumo įvertinimo, tai vien todėl net nesvarstyčiau tokių.
Kokią naudojate jus?
Encephalon parašė:
Dar vilniuje yra vienas vyras. Mes sia savaite gausim is jo 20vnt. Galeciau jo paklausti ar turi daugiau. +37068766977 cia mano numeris, galim susirasyti asmeniskai.
Rl99 parašė:
Kokią naudojate jus?
Šiuo metu mes naudojam dar kūdikišką maxi cosi pebble pro i-size. Ir kadangi turim izofix bazę, tai galvoju pirkti sekančią tokią ,kuri tinka tai pačiai izofix bazei, tai maxi cosi pearl pro 2 i-size.
Bet tai nebūtinai geriausias pasirinkimas, tiesiog pirmąją perėmėm iš giminių
Leery999 parašė:
Šiuo metu mes naudojam dar kūdikišką maxi cosi pebble pro i-size. Ir kadangi turim izofix bazę, tai galvoju pirkti sekančią tokią ,kuri tinka tai pačiai izofix baze…
O naudojat dar tą įdėkliuką/paminkšitnimą? Mūsų irgi maxi cosi pro. Buvau išėmus bet atrodo taip kieta jam be to
po to britax riomer 9-18 nuo sesės atliks o ją perkelsim į kitą 9-25kg joie
jdante parašė:
O naudojat dar tą įdėkliuką/paminkšitnimą? Mūsų irgi maxi cosi pro. Buvau išėmus bet atrodo taip kieta jam be topo to britax riomer 9-18 nuo sesės atliks o ją pe…
Nebenaudoju, nes mano vaikas didelis, nebetelpa su tuo įdėklu 😅 bet man kaip tik atrodo, kad be jo jam žymiai patogiau ir laisvės daugiau, neįgipsuotas į tą kėdutę 😅
Leery999 parašė:
Nebenaudoju, nes mano vaikas didelis, nebetelpa su tuo įdėklu 😅 bet man kaip tik atrodo, kad be jo jam žymiai patogiau ir laisvės daugiau, neįgipsuotas į tą kėdutę …
Maniškis irgi didelis irgi jau galvoju reik išimt. Apie 8kg turėtų jau svert ir 68cm
pas mani antras ir va ketvritas tokie mėgstantys pavalgyt
o pirmas ir trečia tai smulkučiai buvo
jdante parašė:
Maniškis irgi didelis irgi jau galvoju reik išimt. Apie 8kg turėtų jau svert ir 68cmpas mani antras ir va ketvritas tokie mėgstantys pavalgyt
o pirmas ir treč…
Oho, jūs dar ten įtalpinat savo vaiką su tuo naujagimio įdėklu?
nes maniškis 3 mėn buvo 68 cm ir 7,36 kg, tai jau tada buvau išėmus tą įdėklą tikrai kelias sav, tai dbr jau irgi link 8 kg traukia ko gero 😅
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai