Julija83 parašė:
Mes tokius😉
Šitie geri. Tų miolers reiktų apskritai vengti
Julija83 parašė:
Mes tokius😉
Šitie geri. Tų miolers reiktų apskritai vengti
ViktorijaKu parašė:
Sveikos mamos, klausiu patarimo kuriu vaikuciai miega lovytese savo, kaip apsaugote sienas, nes situacija tokia, kad pradejo klupet, uzsikabinus atsistoja, ko pasek…
Juokas juokais pas mane tris apsaugos uždėtos ant lovytes o kaip eina miegoti naktinį miegeli jau pilnam pasidarau tarpelį maža kad matyti kaip atsikėlė
Gaga parašė:
O kaip pas jus puoduko reikalai😀 ar jau bandot sest ant puoduko😀
Mes pradėjom sodinti nuo 8 mėnesių tai padaro kas nuo karto sisuka bet dėti sėdi noriai nėra ašarų nori pats nulipa tada jau būna ant grindų padaro sisuka
Viktorija1233 parašė:
Mes pradėjom sodinti nuo 8 mėnesių tai padaro kas nuo karto sisuka bet dėti sėdi noriai nėra ašarų nori pats nulipa tada jau būna ant grindų padaro sisuka…
Mes ir nuo 8 pradejom😀 tai va jau pora savaiciu. Bet jei viskas greit gaunasi tai gerai😀pora kart pavyko jau visa komplekta i puoduka padaryt😀 o gal jau bandet tas daukartines kelnaites?
Gaga parašė:
Mes ir nuo 8 pradejom😀 tai va jau pora savaiciu. Bet jei viskas greit gaunasi tai gerai😀pora kart pavyko jau visa komplekta i puoduka padaryt😀 o gal jau bandet tas …
Ne mes dar su pampiu
Viktorija1233 parašė:
Mes pradėjom sodinti nuo 8 mėnesių tai padaro kas nuo karto sisuka bet dėti sėdi noriai nėra ašarų nori pats nulipa tada jau būna ant grindų padaro sisuka…
Tiesiog pasodinat ir sėdi? Maniškė keliasi iškart. Kokį puoduką turit?
Robertukee parašė:
Apie puodo reikalus neturiu ko pakomentuoti. Nepropoguoju tų visų gaudymų, o sodinti ankstyvai nematau prasmės arba argumentų palei literatūrą
Aha, ir aš tokios pat nuomonės. Nelabai suprantu esmės.
Lauksiu kol vaikas samoningesnis bus ir supras kas ir kodėl daroma.
rimantuja parašė:
Labas mamytes, MAISTAS. Pas mane valgiuke, viskas ok, einamas darzoves ir grudines koses valgom pilnu tempu. Domina, ką duodat idomesnio? Ar jau plaket omletą, nat…
Natūralų jogurtą jau ragavo. Rytoj galvoju duot paragaut virto kiaušinio
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai