Fifi parašė:
Sveikos, esu iš tų kur dėl visko visad panikuoja.
Tai ir dabar ne išimtis.
man tas pats mano kovo 18 irgi sake kad nera tiek kiek as galvoju ji sake kad jos skaiciuoja nuo ovuliacijos tai numete irgi dvi savaites kazkur
Fifi parašė:
Sveikos, esu iš tų kur dėl visko visad panikuoja.
Tai ir dabar ne išimtis.
man tas pats mano kovo 18 irgi sake kad nera tiek kiek as galvoju ji sake kad jos skaiciuoja nuo ovuliacijos tai numete irgi dvi savaites kazkur
Mažylė1 parašė:
Sveikinimai 🌷🥰 Kokio dydžio nėštumas turėtų būti pagal skaičiuoklę dabar? Rudos nieko baisaus, reiktų sunerimti, jeigu būtų raudonas, šviežias kraujas, skausmai, d…
Nu rudos ir būna negerai, man parodė, kad vaisius nebesivystė dėl to pradėjo tepti rudai. Dėl visa ko nueičiau pas daktarą.
Merinda parašė:
Sveikos, būsimos gruodžio mažylių mamos!![]()
gerius dar gelezi, vitamina d ir magni
Merinda parašė:
Vit D, zuvu taukai.
Merinda parašė:
Aš pradejau gerti elevit ,nes buvo pradeja skaudeti dantis tai truko vitaminu pradejau gert prejo
Pas dantysta nuvejau sako skeiki dantys 🙈🙈🙈 vitaminu buvo maza🤷♀️🤷♀️
Merinda parašė:
Aš geriu vitaminus nėščiosioms, žuvų taukus ir papildomai foliatą ☺️
Nesvarbuuu parašė:
Aš geriu vitaminus nėščiosioms, žuvų taukus ir papildomai foliatą ☺️
Nepadauginkit folio. Daugiau nėra geriau.
Antėja pateikia tokius duomenis: "Remiantis tyrimų duomenimis, moterų, kurioms nustatomas folio rūgšties perteklius, pagimdytiems vaikams autizmas diagnozuojamas du kartus dažniau. Toms, kurioms nustatomas vitamino B12 perteklius, rizika pagimdyti autizmu sergantį kūdikį padidėja 3 kartus. Jei nustatomas tiek folio rūgšties, tiek vitamino B12 perteklius, autizmo rizika padidėja net 17 kartų."
Sign parašė:
Ačiū jums už informaciją ☺️ Bet man dėl amžiaus (37m) gydytoja patarė gerti didesnę dozę folio rūgšties
Sign parašė:
Geras! Negalvojau kad Lietuvoje kažkur tokius dalykus rašo 🙂 nes pas mus tik siūlo siūlo n vitaminų 😂
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai