AuWa parašė:
Man tas pats buvo😅 bet aš ir per nėštumą ėjau I dziakuzi,nes man paprastam baseine per šalta buvo, ananasus ir mangus kg valgiau ir vistiek teko daryti sužadinima, …
Man pasiseke, gime 4 dienom anksciau 😆
AuWa parašė:
Man tas pats buvo😅 bet aš ir per nėštumą ėjau I dziakuzi,nes man paprastam baseine per šalta buvo, ananasus ir mangus kg valgiau ir vistiek teko daryti sužadinima, …
Spalis123 parašė:
Jums gerai, pas mane tik pirmas gimė laiku,termino dieną, antras 5d po termino, trečia krapstem 7d po termino😏 kaip bus dabar nzn, bet speju vėl pernešiojimas😏
Pukupuku parašė:
Sveikos merginos ar jums maudzia pilvo apacia? Tarsi lyg kaip proes menesines.. sunerimti man ar cia normalu?
Man tas pats vakar buvo, skausmai užeidavo kaip tuoj prasidės mm, bet pasižiūrėjau kad prieš pastojant tokiu panašiu laiku ir turėtų prasidėti mm, gal čia dėl to
Pukupuku parašė:
Sveikos merginos ar jums maudzia pilvo apacia? Tarsi lyg kaip proes menesines.. sunerimti man ar cia normalu?
Man tas pats jau kelios dienos kaip vis maudzia pilvo apacia kaip pries mm,bet labiausiai i vakaro puse.
Pukupuku parašė:
Viskas gerai man irgi pamaudžia, kartais net labiau , ir labiau i vakaro puse. Irgi pergyvenau labai , bet draugė nuramino kad tai normalų, perejo tapati 😀
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai