Adelė04 parašė:
As irgi einu treciad..bijau,su pirmu vaiku viskas gerai buvo,bet sikart kazko isibaiminus,kad geri rezultatai butu🙁
Man su pirmu buvo GD, dabar ne. sako reik pries tai diena sveikai valgyt, kad neiskreiptu rezultatu
Adelė04 parašė:
As irgi einu treciad..bijau,su pirmu vaiku viskas gerai buvo,bet sikart kazko isibaiminus,kad geri rezultatai butu🙁
Man su pirmu buvo GD, dabar ne. sako reik pries tai diena sveikai valgyt, kad neiskreiptu rezultatu
snapiena parašė:
Kad cia sunku suprast,manau,labai nuo organizmo priklauso. Nes viena mamyte,uzmirsus pries tai vakare ledu privalge ir tyrimai geri,kitos sveikai maitinasi,o tyrimai blogi. Aisku vakare,manau,tikrai saldziai nereikia privalgyt ir viskas.
sveikos, as cia vis skaitau kaip jau kas ir nuejusi yra kitos dar tik eis daryti ta gliukozes tyrima, tai norejau pasiklausti ar nusipirkus tu milteliu juos namuose darytis ar ten kazkaip padaro ir kaip ten tu citrinos sulciu issipilti kur jas laikyti? lapeli gavau ko nedaryti, ko nevalgyti diena prieš, bet del to misinio ir citrinos man klausimas iskiles yra
Gabii22 parašė:
sveikos, as cia vis skaitau kaip jau kas ir nuejusi yra kitos dar tik eis daryti ta gliukozes tyrima, tai norejau pasiklausti ar nusipirkus tu milteliu juos namuose…
Nusiperkat milteliu ir jau poliklinikoj vietoj jums juos sumaisys ir isgersit.
Citrinos turekit atsinesusi, jei noresit uzsikasit ar uzsigersit atskirai su vandeniu.
As isgeriau ta sumaisyta tirpala, man jis nieko baisaus visai, nenorejau jokiu citrinu nors turejau
Gabii22 parašė:
sveikos, as cia vis skaitau kaip jau kas ir nuejusi yra kitos dar tik eis daryti ta gliukozes tyrima, tai norejau pasiklausti ar nusipirkus tu milteliu juos namuose…
Miltelius reikės išgerti poliklinikoj, ne pirmiausiai paima kraują negėrus miltelių, o tada valandą po ir dvi valandas po išgėrimo. Citriną pasiimti dėl šlykštumo sumažinimo, nes gliukozė nėra labai malonus gėrimas. Citrinų sultis spausti į gliukozės gėrimą, nes reikės sumaišyti miltelius su vandenuku.
TiesiogTaip.. parašė:
Merginos ar kuriai kyla nakti rugstys? Kaip kovojate su tuo? 😊
Man pries keleta dienu pradejo, tai paskaiciusi cia forumuose kad daug kas rennie geria, tai nusipirkau ir as. Tai padejo akimirksniu ir galejau ramiai miegoti
ZuvyteDore parašė:
Man pries keleta dienu pradejo, tai paskaiciusi cia forumuose kad daug kas rennie geria, tai nusipirkau ir as. Tai padejo akimirksniu ir galejau ramiai miegoti
Šios geros! ✌🏻
Gabii22 parašė:
Nusineskite miltelius ir citrinos. Sesute sumaisys tuos miltelius su vandeniu, tada jus isispauskit citrinos sulciu ir isgersit. Rugstumas siek tiek sumazina salduma. Su savimi turekite siek tiek vandens. Galesite atsigerti laukdama tas dvi valandas. Bet ne per daug, kad nekraipytu tyrimo rezultatu.