Elaja23 parašė:
Merginos ar jum nepasireiske noras suvalgyti ka nors nevalgomo? 🤣🤣 niekada negalvojau, kad turesiu toki nezmoniska potrauki atsikasti "pakandzioti" kempines ir skal…
Tikrai neatsirado
Elaja23 parašė:
Merginos ar jum nepasireiske noras suvalgyti ka nors nevalgomo? 🤣🤣 niekada negalvojau, kad turesiu toki nezmoniska potrauki atsikasti "pakandzioti" kempines ir skal…
Tikrai neatsirado
Elaja23 parašė:
Tai greiciausiai rodo gelezies trukuma.
Vysnine parašė:
Tai greiciausiai rodo gelezies trukuma.
Kraujas geras, taip pat geriu vitaminus 😊
Siandien visa diena suku galva del gliukozes tyrimo,nevalgius ir po 2val kaip ir viskas gerai,bet va po valandos man toks ribinis atrodo? Kaip sakot? Akusere sake susisieks jei blogai bus,neskambina,vadinas papuoli o normas. Na cukraus nemazas kiekis,turbut kasa nelabai skaidyt nori,man isoperuota tulzis,gal tas itakoja,kazko ramybes nera.
Elaja23 parašė:
Kraujas geras, taip pat geriu vitaminus 😊
ir feritina isityret? tikrai labai keisti potraukiai
Elaja23 parašė:
Ne neatairado 😂 man net nieko išskirtinio šiaip iš maisto nesinori. Mityba lir meniu liko visai nepqkitęs kolkas
I.pr parašė:
Ner diabeto. Bet ant ribos praejot..rekomenduoju tikrai maista ziuret..![]()
Jau sakiau,ribosiu saldumynus,nes nlb vadinas ju skaidyt nori🙁 ir daugiau vaiksciot skaiciau,kad reikia,ypatingai pavalgius.
Per nestuma beveik neliko saldumynu. Tik uogos vaisiai. Ir buna pakeli guminuku nusiperku. Tai va per 7 menesius, gal tik keli pakeliai buvo ir vienas sokoladukas. Tikiuos sitas iprotis isliks ir po nestumo
aisku judejimas visagalis. Bet vel gi neperspaust ir jausti kada gali daugiau kada ne
I.pr parašė:
Per nestuma beveik neliko saldumynu. Tik uogos vaisiai. Ir buna pakeli guminuku nusiperku. Tai va per 7 menesius, gal tik keli pakeliai buvo ir vienas sokoladukas. …
O man laaabai noris saldumynu,bandeliu,sausainiu,visko🤭 Stengiuos tikrai ribot ir valdyt save,ryte prie kavos pasmalizauju ir jau tada antroj dienos pusej jai nebevalgau😊 O jus save ribojat ar nelabai ir noris saldaus?
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai