Saulė Jūra parašė:
O kur darotes ?
Placentoje, Vilniuje 🙂
Saulė Jūra parašė:
O kur darotes ?
Placentoje, Vilniuje 🙂
Nestuke2 parašė:
Placentoje, Vilniuje 🙂
Pasidomekite ir kitur, labai kainas užsikėlę(geras marketingas), mažesnė monogeninių tyrimu imtis nei kitur už tokią kainą . Kaune rekomenduočiau kitur…VLN nežinau.
pasakaite parašė:
ar daretes kas nors NiPt?
Taip, laukiu atsakymų🙌🏻vienus gausiu šia sav. Kitus apie naujus😇
2024liepa parašė:
Pasidomekite ir kitur, labai kainas užsikėlę(geras marketingas), mažesnė monogeninių tyrimu imtis nei kitur už tokią kainą . Kaune rekomenduočiau kitur…VLN nežinau.…
O kur rekomenduotumete Kaune?
2024liepa parašė:
Taip, laukiu atsakymų🙌🏻vienus gausiu šia sav. Kitus apie naujus😇
o kaip čia per du kartus? aš vakar ryte padaviau sakė atsakymai per 7 -10 d.d tai manau sulauksiu tik po naujų😀
pasakaite parašė:
o kaip čia per du kartus? aš vakar ryte padaviau sakė atsakymai per 7 -10 d.d tai manau sulauksiu tik po naujų😀
Kurį paketą rinkotės?
As buvau uzsiregistravus medicinapractica,bet atsauke mano vizita, nes ta diena labaratorija nebedirba, man ten atrode kaina labai gera, veracity su mikrodelecijomis su akcija 450, kainavo 490. Bet uzsirasiau dabar i placenta.lt 440 kainuos, tyrimas toks pats su mikrodelecijomis, isplestinio nematau tikslo darytis, nes viskas ok, o ir seimoj nera kokiu apsigimimu,kad reiktu 🙃 placenta.lt beja nebutina i vilniu vaziuoti, kiekvienam mieste turi labaratorija, Kaune vyksiu i rezus.lt ten jie atstovauja
JuljanaS parašė:
Aš nusprendžiau nesidaryti, tiesiog nėra jokių rizikos indikacijų. Žiūrėsiu ką pasakys per 12 sav. skaną dėl sprando raukšlės. Kiek suprantu tai čia mano ginekologė…
Na tai kad per didiji echoskopa ne jusu priziurinti ginekologe turi ziuret, o turit uzsirasyt i kita lygi, cia jeigu Kaune tai krikscioniskieji gimdymo namai, mazylio namai arba klinikos, ginekologe jum tik siuntima israso vykti kitur
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai