Ermelita1 parašė:
Sveikos,neramu labai..Mum ryt tik savaitė,o kątik nukrito bambytė,ar normalu taip anksti?Pas gydytoją tik ryt registruosimės..
Kaip valėt, kad taip greit nukrito?
mane labai neramumai tas segtukas, be jo ramiau gyventi 🤣
Ermelita1 parašė:
Sveikos,neramu labai..Mum ryt tik savaitė,o kątik nukrito bambytė,ar normalu taip anksti?Pas gydytoją tik ryt registruosimės..
Kaip valėt, kad taip greit nukrito?
mane labai neramumai tas segtukas, be jo ramiau gyventi 🤣
nematomaaa parašė:
Kaip valėt, kad taip greit nukrito?mane labai neramumai tas segtukas, be jo ramiau gyventi 🤣
Tik su vandenuku paprastu,gerai nuvalius šlapiu,nusausinau sausu vatos diskeliu.Taip lig sakė.Tai jokio stebuklo
Nu ką mamulės,prisiduodu ir aš. Kaip kažkas sako "atbunam vaikų šventėse ir varom gimdyt" 😀
Atbuvau,su dukra picą sukirtom ir jau skambinau vyrui.
16:30val buvau priėmime. Patikrina,kaklelis 5cm. Aš whaat??? Dar su dukra atvažiavus. Skambinam močiutei.
Kol suraše viską,nuleido vandenis jau ir 8cm. O tada prasidėjo smagumai...nebenoriu prisiminti to kas vyko,bet 19:20 jau lelka buvo ant mano pilvelio 🩷
3615gr.56cm.
Gerai,kad buvau pasiemus 62dydzio rubu 😀
nematomaaa parašė:
Nesuprantu kas ne taip.. atrodo lyg pasituštinti sunku jai būtų, ar pilvą skauda, nenulipa nuo krūtinės, bet pusę pieno kiaurai prabėga. Soskes neima . Su Papilių…
Shine_ parašė:
Nu ką mamulės,prisiduodu ir aš. Kaip kažkas sako "atbunam vaikų šventėse ir varom gimdyt" 😀
Rimtai? Eik tu sau koks greitis.... sveikinimai🥰
Tai aš viena likau iš rugpjūtinukų negimdžius?🤔
Shine_ parašė:
Sveikinimai🌸🌸
aš galvoju jau kaži kaip jūs laikotės o čia naujiena 🥰🌸 Laukiau jau kartu tyliai stebėdama 🌸
nematomaaa parašė:
Nesuprantu kas ne taip.. atrodo lyg pasituštinti sunku jai būtų, ar pilvą skauda, nenulipa nuo krūtinės, bet pusę pieno kiaurai prabėga. Soskes neima . Su Papilių…
Espumizan kudikiam labai padeda 😊
Shine_ parašė:
Sveikinimai!!! 🤍💐
rutuska parašė:
Manau dar yra kažkas🤔
Akvi1ina parašė:
Espumizan kudikiam labai padeda 😊
Net nemaniau, kad yra vaikiškas. Geras🫣 ačiū 🤗
rutuska parašė:
Mes patys su vyru apakę kaip greit viskas įvyko. Iki tų 8cm aš telefone sėdejau,o juokiausi kaip taip galima 😀 Labai džiaugiuosi kad nors ir šiek tiek plyšau,bet per vidury o ne per šoną ir galiu normaliai sėdėt.
Mažoji matosi tikra besotė. Ir vyro kitom naktim tikrai nereikės,nes negaliu ramiai miegot 😂 😂
Man atrodo,kad dar kažkas turėjo likt iš negimdžiusių🤔
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai