Beluchii parašė:
Labutis, na gal jūsų akys geresnės, aš visaip vartau vartau nu lyg ir nieko nesimato visiškai😀 nagrinėju gal kartais atrodo šmeižauja kažkas lyg ir, bet lyg ir ne m…
Gal tikrai isardyk piestuka, nes taip ir man nesimato 🙈
Beluchii parašė:
Labutis, na gal jūsų akys geresnės, aš visaip vartau vartau nu lyg ir nieko nesimato visiškai😀 nagrinėju gal kartais atrodo šmeižauja kažkas lyg ir, bet lyg ir ne m…
Gal tikrai isardyk piestuka, nes taip ir man nesimato 🙈
Rasa9991 parašė:
as pamenu su pirmu vaiku buvau anksti nuejus buvo 5 savaites, nes labai skaudedavo pilvo apacia tai nuejau ir jau buvo zirniukas☺️ Eisiu sekmadieni pasitikrint bus …
Na man kol kas tik paskyrė progesterono, ir paskyrė kita vizitą spalio 16 d. Sakė va tada tai jau tikrai pavyks pamatyt 😁 tik nežinau kaip reikės taip ilgai islaukti, beprotiškai nekantrauja ir laukiu, galėtų ir greičiau tos savaitės iki vizito prabėgti 😅
_Vyšnia_ parašė:
Sveikos merginos, šiandien mano gimtadieninio rytas, taip širdyje tikėjausi pamatyti vaiduokliuką, bet deja, tušti testai, dariausi livsane ir pregna ankstyvuosius …
Na man patys tiksliausi testai buvo Bitute, visus kartus parodė kelios dienos prieš mm, kai tuo tarpu ankstyvi testai būdavo tušti 🤔
Ir as siandien uzsirasiau pas ginekologe spalio 18d, tikiuosi jau matys ❤️
O del simptomu pilvo apacios maudymo kaip pries mm.🙈 papuliai buna pabrinke suskausta kas karta, nu jau pradeda eiti į trasa marinuoti agurkeliai, nes burnoje atrodo nejauciu skonio o agurkeliai suzadina 😂
E.lina parašė:
Issiardyciau ta piestuka ir paziureciau 🤭 Man baisiai nepatinka tas testo langelis, jis pats nuolat seseli, atspindi meta, neina atidziai apziuret 😅
Taip ir padariau😀 tai vaizdas nedžiugina, po kolkas tikrai nieko.. na bandysim rytoj🙏
Beluchii parašė:
T
Na dar vilties yra iki pirmo 🩸 ☺️
Sveikos merginos, matau Jūs čia labiau bendraujate 🤗
Paskutinės MM buvo Rugpjūčio 16 dieną, vakar pasidariau testą ir iškart parodė dvi juosteles. 
MM šiaip reguliarios ir pasidariau testą kai jau vėlavo 2 savaites, nes kažkaip nurašiau stresui, netikėjau😊
Dabar užsirašiau pas gine Spalio 5 dieną, sakykite ar čia ne per anksti bus? Sorry pirmą kartą nėščia 🤭
Labas rytas
Sveikinu naujai prisijungusias !🥰
MiPi parašė:
Na man kol kas tik paskyrė progesterono, ir paskyrė kita vizitą spalio 16 d. Sakė va tada tai jau tikrai pavyks pamatyt 😁 tik nežinau kaip reikės taip ilgai islaukt…
As irgi keliausiu pas gine spalio 16d.😍
Aha,laikas atrodo dabar sustojo😂
Del simptomu tai nieko labai nejauciu🤔Jau net neramu del to 🤦♀️😔
Ingesiukas parašė:
Sveikos merginos, matau Jūs čia labiau bendraujate 🤗
Paskutinės MM buvo Rugpjūčio 16 dieną, vakar pasidariau testą ir iškart parodė dvi…
Oho koks ryškus, sveikinimai 🥰 Matau mums labai panašiai bus laiko, nes mano paskutinių mm pradžia buvo rugpjūčio 18 🙂 jau turėtų matyt, aš taip pat spalio 4 keliausiu pas ginę ir jau tikiuosi pamatyt žirniuką 🥰
P_upsė parašė:
Ir as siandien uzsirasiau pas ginekologe spalio 18d, tikiuosi jau matys ❤️
O del simptomu pilvo apacios maudymo kaip pries mm.🙈 papuliai buna pabrinke suskau…
Mane tai pastoviai šleikštulys kankina, iki vėmimo dar toli, bet atrodo į maistą net pažiūrėt nenoriu 🤢 šiaip ne taip prisiverčiu suvalgyt bent kelis kąsnius ir iškart pagerėja. Panašu, kad turiu kas valandą ar dvi kažką suvalgyt 🙈 Agurkėliam potraukio jokio, bet atrodo dėl sriubos tai bet ką padaryčiau 🙈 ir anksčiau mėgau sriubas, bet dabar atrodo visą dieną aš jas valgyčiau 🙈🤭
Sveikos, tyliai ramiai ir as jungiuosi. Si menesi turejau du teigiamas testus - pries dvi savaites - coronos, ir gan stipriai sirgau( aciu dievui daug vaistu negeriau), o vakar veluojant 3 dienas mm, buvau nurasius coronai, ir aj galvoju pasidarysiu testa. Tikrai nustebino.
Bet vasari turejau persileidima ir praeitais metais vasari persileidimas su abrazija. Po dvieju persileidimu ieskojau priezasties, hematologe padare daug kraujo tyrimu- nustate Leideno mutacija, ir kad per stipriai kresi kraujas. Del to galimai ivykdavo persileidimai. Reikes leistis vaistus i pilva visa nestuma nuo 6 savaites...
20 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai