MiPi parašė:
Sveikos būsimos mamytėsBe protiškai laiminga prisijungiu į jūsų kompaniją
Labai laukiu pirmojo savo vaikučio ir tikiuosi, kad viskas vyks sklandžiai ❤️ Kadan…
Labukas, wow kaip smagu, sveika!! Tikekimes visas bus gerai❤️
MiPi parašė:
Sveikos būsimos mamytėsBe protiškai laiminga prisijungiu į jūsų kompaniją
Labai laukiu pirmojo savo vaikučio ir tikiuosi, kad viskas vyks sklandžiai ❤️ Kadan…
Labukas, wow kaip smagu, sveika!! Tikekimes visas bus gerai❤️
MiPi parašė:
Na man šiandien buvo 4savaites ir 6 dienos, tai dar negalejo pasakyti ar gimdoje 🤔
as pamenu su pirmu vaiku buvau anksti nuejus buvo 5 savaites, nes labai skaudedavo pilvo apacia tai nuejau ir jau buvo zirniukas☺️ Eisiu sekmadieni pasitikrint bus lygiai 5 savaites, idomu ar matysis kas...
Rasa9991 parašė:
Kaip faina man rodos panasaus nestumo!! mano ovuliacija buvo Rugsejo 6, o pirma MM Rugpjucio 27. O jusu?![]()
Geras!! Mano mm pirma irgi buvo Rugpjūčio 27 😊❤️ dėl OV db tik nepamenu tiksliaii, bet man rodos vėliau šiek tiek pati ov man buvo
P_upsė parašė:
Labas rytas 🌷 kiek daug nariu prisijunge, kaip smagu kuo daugiau musu 🥰 visoms linkiu lengvos pradzios ❤️
Sveikinimai!!🥰
Sveikos merginos, šiandien mano gimtadieninio rytas, taip širdyje tikėjausi pamatyti vaiduokliuką, bet deja, tušti testai, dariausi livsane ir pregna ankstyvuosius
O jau 10DPO, pradedu prarasti viltį:((
Labai džiaugiuosi už visas, kurios sulaukiate teigiamų atsakymų ❤️🎈
Na ka, vakar prisiruosiau uzsiregistruoti pas gine.
Spalio 13 vakare keliausiu. Pagal viska turetu buti 7+3. Iskart toks jauduliukas ir nekantrumas atsirado 🤭
P_upsė parašė:
Labas rytas 🌷 kiek daug nariu prisijunge, kaip smagu kuo daugiau musu 🥰 visoms linkiu lengvos pradzios ❤️
Labai grazus 🥰🤞🏼
_Vyšnia_ parašė:
Sveikos merginos, šiandien mano gimtadieninio rytas, taip širdyje tikėjausi pamatyti vaiduokliuką, bet deja, tušti testai, dariausi livsane ir pregna ankstyvuosius …
Su gimimo diena! 🌸 Vilties yra, kol nera mm. Dar nenurasykit 😉
Beluchii parašė:
Labutis, na gal jūsų akys geresnės, aš visaip vartau vartau nu lyg ir nieko nesimato visiškai😀 nagrinėju gal kartais atrodo šmeižauja kažkas lyg ir, bet lyg ir ne m…
Issiardyciau ta piestuka ir paziureciau 🤭 Man baisiai nepatinka tas testo langelis, jis pats nuolat seseli, atspindi meta, neina atidziai apziuret 😅
Kaip smagu kad mūsų taip sparčiai daugėja 😃 Aš taip pat šiandien užsiregistravau pas gine spalio 4, turėtų jau tikrai matyti žirniuką, nes jau dvi savaitės kaip mm nepasirodo. Su pirmu nėštumu labai anksti pamatė kai buvo 4+4, o dabar kai buvau prieš pora savaičių pas ginę tai dar nematė. Labiausiai neramina ar viskas tvarkoje ir ar pastojimas vietoje 🤔 Na bet jau nedaug liko laukti ir viską sužinosiu 🙈
Merginos, o kaip jum su simptomais? Ar labai didelis nuovargis jaučiasi? Kokius dar simptomus jaučiate? Man atrodo, kad aš pradedu jaust visus įmanomus nėštumo simptomus 🤭
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai