Tetes pukelis parašė:
Pristatau Hubertuka🥰
2025-04-24
Sveikinimai🌸
Tetes pukelis parašė:
Pristatau Hubertuka🥰
2025-04-24
Sveikinimai🌸
Shinee parašė:
O merginos, ėjot pas okulistą, kad patikrintų, ar galit gimdyt gimdymo takais?
Buvau🙂
Tetes pukelis parašė:
Pristatau Hubertuka🥰
2025-04-24
Sveikinimai 🥰🥰🥰
BožkeK parašė:
Taip palatose labai karsta , jau rytoj liuliuosite mazylinebijokite viskas bus gerai . Parasykite rytoj kaip atsigausite ;)
Kaip smagu girdėt, kad svoris auga ir pavyksta maitinimas 🥰 manau kiekvienos mamos svajonė, kad taip viskas eitų sklandžiai 😊
Tetes pukelis parašė:
Pristatau Hubertuka🥰
2025-04-24
Sveikinimai 🥳o kaip greitai ir netiketai🤗 lengvo atsigavimo 🌸 ar bandet skatintis kazkaip ar tiesiog prasidejo?
Aš ką tik po gines , kaip visada pamatuoja spaudimą, pilvą ir paklausimo. Nieko įpatingo, tik sakė jai atrodo jog vaikis didesnis bus nors echo užrašyta 3131g +-459, bet sako manau 4kg tikrai bus 🙄 šlapime ketinu , tai išsiaiškinom jog saulėgrąžų negalima 😃 o aš nežinojau 🙈 sakė imt šampę ir vyrą judint , bet kad mano vyras bijo 😂
Tiuutea parašė:
Aš ką tik po gines , kaip visada pamatuoja spaudimą, pilvą ir paklausimo. Nieko įpatingo, tik sakė jai atrodo jog vaikis didesnis bus nors echo užrašyta 3131g +-459…
O geras, aš irgi jas valgau. Rodė net 8, tai barėsi, kad negeriu vandens tipo 😁
Tiuutea parašė:
Aš ką tik po gines , kaip visada pamatuoja spaudimą, pilvą ir paklausimo. Nieko įpatingo, tik sakė jai atrodo jog vaikis didesnis bus nors echo užrašyta 3131g +-459…
Maniskis tai tik duok jokiu problemų 🫣 nu tas spejimas irgi gali netikslus buti
fėja32 parašė:
Jei manes klausiat,tai as Santarose
O as KUL
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai