spogee parašė:
Mano vyras kubilą nusipirko paslapčiom, o aš ant virtuvės taupau tai kaip pasakė, apsiverkiau 😂😂😂 emocijos taip prasiliejo kad galvojau užmušiu. Bet nusiraminau ir …
Mes nusipirkom masina dzipa, kad remontuojant kokius daiktus parsivezt patogu butu ir visa seimyna tilptumem nes daug musu.
Nu zinok vyras sako varysiu tevui baldus padet suevzt i buta su musu masina, sakau bleha ne baldams vezt skirta, sak niek enatsitiks, tai taip supykau kad sakes, cia vakar. O siandien net nebesake kad vel ves. Tai tokia pikta esu. Vleha sakau priekabele 10€ ir susives tuos baldus..
Jusu situacijoj jauciu pabludus buciau nes labai megstu zinot kur pinigai dings is anksto🤦
monsatt parašė:
Man būna užeina, tai pyktis, tai liūdesys, tai dar kas nors lygioj vietoj... Dėl hormonų tokia pajautrinta jaučiuosi, visiem sakau kad atsargiau su manim...
Vyras irgi zino kad jei pasakys ka be sypsenos as apsibliaut galiu🤦😂
Magneja parašė:
Mane šnd viskas erzina, atrodo sprogsiu🙈
Tai va ir mane, mazasis antra savaite su sloga, atrodo lagereje buvo vel varv nosis, gindymas neuzilgo noris kad issiveiktu, bet nesimato galo! Ir seip siandien toks ozys niekas netinka nei maistas nei uzsiemimai, ein ir zyz visa diena aplinkui
Gretuk parašė:
Nakti mire vyro mociute, vaikas nakti ateina ir nemiega po 2-3val velniai zino del ko, vyras siaip nervina paskutiniu metu, viskas erzina, gimdymo pradzios nei su z…
Laikykis❤️ as bandau susivaldyt irgi.. seniai tokia diena bebuvo man sunki