SvajonėsLaukianti parašė:
Kiek sveria jau jūsų panelė?![]()
Tai savaite atgal svere 2650g. Siandien svorio nematavo .tai manau per savaitę dar priaugo bus apie 3kg .
SvajonėsLaukianti parašė:
Kiek sveria jau jūsų panelė?![]()
Tai savaite atgal svere 2650g. Siandien svorio nematavo .tai manau per savaitę dar priaugo bus apie 3kg .
hope2 parašė:
Nu as bandau logiskai mastyt, orgazmas issaukia gimdos susitraukimus- susitraukimai issaukia saremius😅 🤷o nepasiraso ant ko, ant sexo bendrai?
Taip, ir čia bv su visais nėštumais, iki 30sav viskas ok, o vėliau jau kažkoks gal įsitikinimas kad ne ir viskas 🤷🏻♀️ gal bijo , gal nesupranta kad vaiko nepasieks , o gal ir noro nėr kai mato kad vos lovoj ant kito šono apsiverst sugebu 😂🙈 juokiausi dar kad suprantu jog dvigubai didesnė dabar esu ir tas pilvas didelis , bet pasiaukot gi galima kad nereiktų nešiot man ilgiau 40 savaičių 😂
Saulyte9 parašė:
Maniskis ir I diena po karta sutiktu,jei tik as sutikciau😅
Mano tai labai aktyvus tuo klausimu. Kai tik susipazinom tai menesi laiko is lovos neislipom po 4kart kasdien 🫣 nu buvo labai prisikaupe tiek man tiek jam😅 o dabar tai viskas praretejo bet labiau is mano puses nes nelabai norisi, bet vistiek stengiuosi bent kelis kartus per savaitę nes kitaip itampa ir barniai prasideda🙄
Tiuutea parašė:
Taip, ir čia bv su visais nėštumais, iki 30sav viskas ok, o vėliau jau kažkoks gal įsitikinimas kad ne ir viskas 🤷🏻♀️ gal bijo , gal nesupranta kad vaiko nepasieks…
Idomiai kaip. Gal kaip tik bijo issaukt anksciau laiko, sueis jum 37sav gal atsiriš🤔😊
hope2 parašė:
Mano tai labai aktyvus tuo klausimu. Kai tik susipazinom tai menesi laiko is lovos neislipom po 4kart kasdien 🫣 nu buvo labai prisikaupe tiek man tiek jam😅 o dabar …
Tai mes irgi bent kelis kartus per savaite, bet va pagimdzius tai jau ne ne bus iki to pirmo apsilankymo pas gine
Tetes pukelis parašė:
Kazkuri is mamu raset,kad girsit spragsejimus,kaip ledo skilimo,ar kaip ten😃 nu man jau gera savaite tie garsai girdimi,vyras net stebisi,kas ten spragsi. Ar dar is…
Girdžiu ir aš tuos traškėjimus, leliukui sanariukai traška kai ištiesia rankytę ar kojytę. Suaugusiems irgi juk traška.
Doville89 parašė:
O gal galit pasidalinti tos kurios viską susipirko, kokias sauskelnes (po gimdymo) pirko ir kiek vienetų ir įklotus tada kokio sugeriamumo? Nieko neprisimenu iš pir…
Aš pirkau pakelį 10 vnt sauskelnių tena ir rinkinį po gimdymo iš babydo.lt
Na ką aš po ginekologės leliukas įsitaisęs į dubens kaulus kaklelis uždaras sakė viskas gerai dėl paruošiamųjų ir dėl pilvo kietejimu pagerti kalcio ir magnio 3 kartus į dieną iki 37 sav šlapimas biški į blogąją pusę rodo biški liaukocitu bet vaistų dar nerašė , sako vandens mažai geriu bet kad aš jo labai daug geriu tai vėl vizitas balandžio 17 dieną ir ekoskopas ta pačią dieną , svorio visai nepriaugau per mėnesį kaip tik 200 g numeciau bet dėl to nieko nepakomentavo sakė tik kad būtų gerai kad bent iki 37 savaitės isnesiociau leliuka
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
tai dar tas laiko spaudimas..