emma12 parašė:
Sako datules gerai valgyt , bet kaip jas prisiverst valgyt jai net pažiūrėt i jas negaliu . Bandžiau susipjaustyt ir vandeniu užgert , nelabai pavyko :/
Su riešutų sviestu skanu
emma12 parašė:
Sako datules gerai valgyt , bet kaip jas prisiverst valgyt jai net pažiūrėt i jas negaliu . Bandžiau susipjaustyt ir vandeniu užgert , nelabai pavyko :/
Su riešutų sviestu skanu
Doville89 parašė:
O gal galit pasidalinti tos kurios viską susipirko, kokias sauskelnes (po gimdymo) pirko ir kiek vienetų ir įklotus tada kokio sugeriamumo? Nieko neprisimenu iš pir…
Nusipirkau sau tena sauskelnių 3vnt ,pirmom dienom ,vėliau pirkau kelis vnt didesniu ikloti abena 3nr , i poka paprastu iklotu ,kai sergi mm.
viiva parašė:
Gavau fotosesijos nuotraukas ☺️
Labai grazu
viiva parašė:
Nu va kaip graziai👍🤗
viiva parašė:
Mažai... Juk gali būt visokių avarijų... Aš tai kokius 10 įdėsiu dėl viso pikto 🙈
Su pirmu 3 užteko
viską remiuosi pagal pirma ir kaip minėjau vistiek vyras ateis kiekvieną dieną tai ir atneš
Doville89 parašė:
O gal galit pasidalinti tos kurios viską susipirko, kokias sauskelnes (po gimdymo) pirko ir kiek vienetų ir įklotus tada kokio sugeriamumo? Nieko neprisimenu iš pir…
Tetes pukelis parašė:
Kazkuri is mamu raset,kad girsit spragsejimus,kaip ledo skilimo,ar kaip ten😃 nu man jau gera savaite tie garsai girdimi,vyras net stebisi,kas ten spragsi. Ar dar is cia esanciu girdit ta garsa?Mes irgi beveik kasdien girdim
![]()
hope2 parašė:
Esu girdėjusi kad ananasai jog suskatintu kazka tai reiktu nezmoniska kieki suvalgyt. Tokiais dalykais netikiu, labiau manau padetu fizinis kruvis, magnio negerimas…
Gal ne kiek orgazmai, bet vyro pramasažavimas kaklelio😂 bet maniškis nebepasirašo ant šito 😂 sakė ateis laikas ir gims 😂
Tiuutea parašė:
Gal ne kiek orgazmai, bet vyro pramasažavimas kaklelio😂 bet maniškis nebepasirašo ant šito 😂 sakė ateis laikas ir gims 😂
maniškis irgi kazkaip nenoriai dėl spalvinimo,,,
viiva parašė:
Kaip gražu! 😍
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai