Tiuutea parašė:
Trumpai nes miegojus tik namie apie pusantros h . Todėl dabar labai silpna. Negavau epiduro , tikrai galvojau kad niekada neisstumsiu tos galvytės . Skausmas beleko…
Sveikunu🥹🤗🌷
Tiuutea parašė:
Trumpai nes miegojus tik namie apie pusantros h . Todėl dabar labai silpna. Negavau epiduro , tikrai galvojau kad niekada neisstumsiu tos galvytės . Skausmas beleko…
Sveikunu🥹🤗🌷
Tiuutea parašė:
Nu šaunuolė! Sveikinimai
Tiuutea parašė:
Na va ir pradėjo vėl ridentis viščiukai. Sveikinu! Jūs šaunuolė! Atlaikėte ir dabar tik nauja pradžia!
jekatron parašė:
Pasišalino ryte gleiviu kamštis,toks baisus😱šį nakti pagaliau miegojau nors ir lakščiau tualetan bet miegojau... Ir dabar miegot labai traukia,nugara lbj skauda,re…
O jums del spaudimo skyre kazkokius vaistus? Mano irgi laikosi pastoviai apie 140/90, liepe namie matuoti ir stebeti. Tai galvoju, ar vaziuoti pas gydytoja del to, ar nera cia kol kas problemos 🤔
Blondink parašė:
Sveikinuuu ❤️🪻🙏 o as vis dar kankinuos 🤣🙉🙈
Dieve kaip užjaučiu 🥺 bet tikiuosi viskas įsibėgės ir greit baigsis ❤️
Tiuutea parašė:
Sveikinimai! 🐣🤗 Pagaliau 🥳 lengvo atsigavimo 🌸
Dabar laukiam Blondik ir Jekatron 🐣🐣🙏🙏
Aš po vizito, kol matavo, tai beibis miegojo 😴 lieoė žadinti 😂 man fiksavo keletą sarėmių, bet nejaučiau. Po patikrinimo gydytoja sakė, kad jau labai žemai, kaklelis lyg neprasivėręs, bet sako organizmas jau ruošiasi. Patikrinimas buvo visai neskaudus, tai matyt "neprajudino" stipriai 🤭
Ačiū visoms labai ❤️
Ligonine esu irgi patenkinta, maistas skanus ir jo daug, aš kaip išbadėjusi suvalgau iki paskutinio kąsnio 😂😂😂 o vat mano pipiras neima krūties nors tu ką , spjauna ir miega toliau . Tai gavom mišinio bandysiu suduot su švirkštu , o paskui žaisime su papyciais 🫣
Aidana parašė:
Dabar laukiam Blondik ir Jekatron 🐣🐣🙏🙏
Ir aš jau laukiu, ir tuoj vakaras ateis as ir vel pradedu bijot vakaro nakties 😃🙊🙈
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai