Tiuutea parašė:
Ačiū ačiū , bet va pasakė kad Panevezys su 3 vaiku epidūro nenori duoti 🤷🏻♀️ kas čia per politika. Jau tokie skausmai kad ryto nesulauksiu
Tikrai kas čia per nesamone, lyg tas epiduras jums ka pagadins ten🙄
Tiuutea parašė:
Ačiū ačiū , bet va pasakė kad Panevezys su 3 vaiku epidūro nenori duoti 🤷🏻♀️ kas čia per politika. Jau tokie skausmai kad ryto nesulauksiu
Tikrai kas čia per nesamone, lyg tas epiduras jums ka pagadins ten🙄
jekatron parašė:
Pasišalino ryte gleiviu kamštis,toks baisus😱šį nakti pagaliau miegojau nors ir lakščiau tualetan bet miegojau... Ir dabar miegot labai traukia,nugara lbj skauda,re…
Man irgi ka tik pasisalino, toks nemazas. 😂 irgi dabar galvoju kada cia kas turetu prasidet.
Blondink parašė:
Na va merginos pradejau kraujuoti.. saremiai nedazni buvo kas 7 min issimaudziau paretejo.. jas 15 min. Pries puse h šviežias kraujas pasirode. Skambinom i klinikas…
Kaip keistai,kad su krauju ir neliepia važiuoti iskart pasitikrinti 🫣 man tas vandenu nudegimo rodiklis,tai toks baime keliantis,nes pvz is mano abieju buvusiu gimdymu patirties,vandenys nubėgo,kai pilnai kaklelis atsivere ir tada uz 15min jau vaikai ant krutines gulejo 🫣 aisku,jau saremiai pries tai buvo,bet ir tai neilgai. Su antruoju gal kokias 3 max valandas su saremiais ir tai nereguliariais. Jei vaikščiojau kas minute galejo but arba isvis nepertraukiamai,o atsisėdus ir 20min galejo nebuti.
LauraRac parašė:
Kaip keistai,kad su krauju ir neliepia važiuoti iskart pasitikrinti 🫣 man tas vandenu nudegimo rodiklis,tai toks baime keliantis,nes pvz is mano abieju buvusiu gimd…
Man irgi keista. Bent patikrinti galėtų.
LauraRac parašė:
Kaip keistai,kad su krauju ir neliepia važiuoti iskart pasitikrinti 🫣 man tas vandenu nudegimo rodiklis,tai toks baime keliantis,nes pvz is mano abieju buvusiu gimd…
Tai ir as esu strese... Juo lab pastovus kraujavimas arba rudai arba su svirziu krauju... Bet mazylid juda viskas gerai jauciu ji... Bet laukiu skambucio is kliniku siandien, nes turi skambinti jau is klinikos tai nebesulaukiu viska isdestysiu....
LauraRac parašė:
Nes man isvis nei su vienu nenubego vandenys kirpo..
Su pries tai nestumu isvis saremiai buvo nereaguliarus kaip dabar..
Tai kas 10 min tai kas 14 tai kas 7... Grynai kaartojasi senarijus tik ten buvo nad vare max dozes skatinamuju ir vistiek saremiai nebuvo reaguliarus.... Idomei...
Ir cis jau skausmas gan ne mazas jau net drebina kuna kai pareina saremis....
Briigute parašė:
Man irgi ka tik pasisalino, toks nemazas. 😂 irgi dabar galvoju kada cia kas turetu prasidet.
Aš pagalvojau visas pasišalino ,bet ne! Dar eina po biški gabaliukai🤦😁
Trumpai nes miegojus tik namie apie pusantros h . Todėl dabar labai silpna. Negavau epiduro , tikrai galvojau kad niekada neisstumsiu tos galvytės . Skausmas belekoks, čia man už tas dienas kai nejutau skausmo 😂 buvo momentu kad galvojau jog ir pykina ir alpstu o dar popierius pasirasinet reikėjo kai jau prasidėjo gimdymas. Ilgai galvyte statėsi į vietą . Vyrutis gimė 4250g jei gerai pamenu ir 54cm 7h ryto . Skaičiuojant nuo rimtųjų sąrėmių gavosi +-5h , kurios bv tikrai pačios baisiausios mano gyvenime 😭bet tikrai viską atperka tas mažas žmogutis ant krūtinės 😊nesitikėjau tokio svorio , bet neplyšau tik seip jausmas lyg 100arkliu būtu prabėgę 😂
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai