2024.11.28 22:01 (prieš 1 m.)
Ma_mi parašė:
Sveikos 🫶
Noriu pasidomėti, kiek nuo nėštumo pradžios jau esate priaugusios kg?🤭 man 30 sav.…
Man su antru neštumu kosmiškai svoris nuo pradžių auga, nors niekas maiste nepasikeite. 28 sav + 13 kg. Su pirmagime tiek
Buvo gal 33 savaitej.
As pakeičiau gyd, kuri pastovei kniso prota del svorio. Yra del ko ir taip jaudintis ir be svorio ir seip tas laikas toks jautrus, o cia dar moteri i kaskokius skaicius ir remus stato ir sukelia papildomai streso, kurie nei vietoj nei laiku.
Mano galva ir db pas kuri gyd lankaus (pas ji gimdem ir lankemes su pirmagime) poziuris paprastas, pacios matom ir pacios juciam kaip atrodom, jei nera streso del to viskas ok, jei norim ir galim ir gerai jauciames galim maitintis sveikiau. Jei nera GD vaikas auga gerai, tai ne i kg skaicius pirmiausia orentuotis reikia gudytojui. O pati moteris sprendzia kaip elgtis su savo kunu.
Man tas ejimas pas gyd jaudulys ka pasakys del kg nepriimtinas. Nes ne apie tai nestumas yra ir ne apie kuna. (Nekalbu apie kontraindikacijas ir kai sveikata del to kencia slubuoja ar GD yra).
Linkiu gerbti savo kuna ir neprievartauti saves nei vaikantis skaicius nei valgant istisai belenka. Svarbu gera savijauta ir balansas, kuris nesukelia nei fiziniu nei SVARBIAUSIA EMOCINIU sunkumu.