4mama parašė:
Aš irgi taip pat, vis duodu darbo 😃 o kaip viskas skanu 🤩 sujautrėję receptoriai, niekad nemaniau kad toks skanus raugintų agurkų vandenukas 🤣
O taip ir man labai skanus tas skystimas agurkų ale taip dabar užsinorėjau agurkų 😁
4mama parašė:
Aš irgi taip pat, vis duodu darbo 😃 o kaip viskas skanu 🤩 sujautrėję receptoriai, niekad nemaniau kad toks skanus raugintų agurkų vandenukas 🤣
O taip ir man labai skanus tas skystimas agurkų ale taip dabar užsinorėjau agurkų 😁
Jungiuosi, pavyko pastoti nesulaukus mm po persileidimo 6sav, dabar 6+4, buvau dar syki pas gydytoja,nes jau buvau, kai buvo 4+3, kadangi paskirti turėjo progesteroną papildomai. Galvojau, kad bus du, bet vakar pasakė ,kad vienas visgi, nes per pirmąji echo buvo abejonių. Širdelė plaka, viskas liuks🤩
Pykina visą dieną, negaliu nieko užuosti, tik laikau kumštukus, nes neteko dar vemti.
nuovargis max🥱 Galvojau gims kova, bet vakar nustatė vasario 26d.🥰
Sveikos merginos,
Aš vis dar laukiu vizito, su pipiriuku susitiksime liepos 25... ❤️ Šiandien pagal programėlę suėjo 6 savaitė.. kankina pykinimas ir vėmimas... O dar esu parėjusi į naują darbovietę.🫣
Vis skaitau ką siūlote nuo to nemalonumo, bet nerandu tinkamo sau varianto..🥲 Tai kitos kas jaučiasi taip pat, jei galit pasidalinkit savo atradimais, nes jau darosi sunku išbūti visą darbo dieną...🥺
Zakaz parašė:
Sveikos merginos,
Aš vis dar laukiu vizito, su pipiriuku susitiksime liepos 25... ❤️ Šiandien pagal …
Sveika, užjaučiu, man taip pat sunku išsėdėti darbe dėl pykinimo.. Kažkur čia forume skaičiau, jog padeda kramtyti mėtinę gumą. Pabandžiau ir tai man tapo didžiausiu atradimu 🙈 Iškart nuima pykinimą ir galiu ramiai būti.
Galbūt ir jums padės, sėkmės!
Dievas parašė:
Sveikos.
Laukiuosi pimagimio ir nežinau, kaip turi atrodyt pilvelis 🫣. Šiandien yra 10sav+2…
Pirma nestuma nuo 19 savaiciu tik isoko pilvas , dabar su ketvirtu nestumu 10 savaiciu irgi nieko nera
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai