Va_Mi parašė:
Kortele uzvede 6+2, kai mate plakancia sirdute. Su pirmu nestumu uzvede tik apie 10 sav.
Oho kaip anksti man su pirmaja užvede lygiai 12 savaiciu manau ir dabar tas pats bus nes neskuba vest 🤗
Va_Mi parašė:
Kortele uzvede 6+2, kai mate plakancia sirdute. Su pirmu nestumu uzvede tik apie 10 sav.
Oho kaip anksti man su pirmaja užvede lygiai 12 savaiciu manau ir dabar tas pats bus nes neskuba vest 🤗
Regeaton parašė:
Sveikos, man eina 7 savaite ir niekad nejaučiau pykinimo,tik jaučiasi tokie simptomai kaip apetito sumažėjimas ir krūtys skaudžios. Bet ar dar gali prasidėt pykinim…
Man prasidejo baisus pikynimas nuo 8 savaites 🙁
4mama parašė:
Kaip sekasi ? 🤔
Viskas gerai kol kas. Progesteronas žemas. Išrašė žvakutes, tepliojimai praėjo.
Slapuke 1 parašė:
Man irgi sakė, kad kortele užves 10+ savaičių. Įdomiai
Regeaton parašė:
Sveikos, man eina 7 savaite ir niekad nejaučiau pykinimo,tik jaučiasi tokie simptomai kaip apetito sumažėjimas ir krūtys skaudžios. Bet ar dar gali prasidėt pykinim…
Kaip laukiausi pirmojo vaiko pries 11 metu
Tai nejauciau jokiu simptomu.
O dabar labai kankina pykinimas, sleikstulys maistui
Man viskas neskanu, smirda.
Vaisiai padeda mineralinis vanduo su citrina ir riesutai.
Sveikos, sukūriau telegramm grupe Vasarinuku😊 kviečiu prisijungti. Manau bus patogiau bendrauti, dalintis pojūčiais tenais.
LAURA555 parašė:
Sveikos, sukūriau telegramm grupe Vasarinuku😊 kviečiu prisijungti. Manau bus patogiau bendrauti, dalintis pojūčiais tenais.
As jau prisijungiau
LAURA555 parašė:
Viskas gerai kol kas. Progesteronas žemas. Išrašė žvakutes, tepliojimai praėjo.
Gerai kad vizitą greitą turėjot, smagu kad viskas gerai 😍🤗
Luna91 parašė:
Kaip laukiausi pirmojo vaiko pries 11 metuTai nejauciau jokiu simptomu.
O dabar labai kankina pykinimas, sleikstulys maistuiMan viskas neskanu, s…
O man atvirkščiai šleikštulį nuima tik valgymas😀 kas porą valandų valgau, iki kol vėl šleikštulys atsiranda...
Vika03 parašė:
O man atvirkščiai šleikštulį nuima tik valgymas😀 kas porą valandų valgau, iki kol vėl šleikštulys atsiranda...
Aš irgi taip pat, vis duodu darbo 😃 o kaip viskas skanu 🤩 sujautrėję receptoriai, niekad nemaniau kad toks skanus raugintų agurkų vandenukas 🤣
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai