LAURA555 parašė:
Sveikos, rytoj pas ginekologe. Teplioja rudai, smarkiai skauda pilvo apačia spazmais, stiprus silpnumas šiandien pykinti pradėjo. Labai tikiuosi, kad viskas gerai b…
Kaip sekasi ? 🤔
LAURA555 parašė:
Sveikos, rytoj pas ginekologe. Teplioja rudai, smarkiai skauda pilvo apačia spazmais, stiprus silpnumas šiandien pykinti pradėjo. Labai tikiuosi, kad viskas gerai b…
Kaip sekasi ? 🤔
Vika03 parašė:
Sveikos nėštukės, toks klausimas ar kažkam daktarė darė progesteroną ar pačios savo noru darėtės, lad pasitikrinti? Beja kelintą savaitę užvedė nėščiosios kortelę i…
Sveika. Man Progresterono nedarè, pati irgi nesidariau, nors turèjau prieš tai du nesèkmingus nèštumus..o kortelę uźvedè 8 sav.
Vika03 parašė:
Sveikos nėštukės, toks klausimas ar kažkam daktarė darė progesteroną ar pačios savo noru darėtės, lad pasitikrinti? Beja kelintą savaitę užvedė nėščiosios kortelę i…
Progesterona pati darausi ir seku, nes mano krist buvo pradėjęs..
Vika03 parašė:
Kortele uzvede 6+2, kai mate plakancia sirdute. Su pirmu nestumu uzvede tik apie 10 sav.
Prg nesidariau, nes su pirmagime dariausi ir veltui asaras liejau, kai nestumas visiskai sklandus. Tai sikart net nekelsiu sau streso ir nesidariau nei hcg, nei prg 😁 jei pries tai neturejote persileidimu ar problemu su vaisingumu, tai prg tirtis ir nereikia ☺️
Kas keisčiausia, kad man pykinimas praėjo 7 savaitę 5 dienom, tada vėl pykinimas, apsilankius pas daktarę 8sav+2 vėl dingo pykinimas ir jau savaitę nėra požymių, labai neramu, todėl pasidariau šiandien prg, laukiu atsakymų. Krūtys irgi "pulsuoja": tai pritvinkusios, tai atleidžia... nežinau ar ir kitom taip yra?
Vika03 parašė:
Kas keisčiausia, kad man pykinimas praėjo 7 savaitę 5 dienom, tada vėl pykinimas, apsilankius pas daktarę 8sav+2 vėl dingo pykinimas ir jau savaitę nėra požymių, la…
Na progesteronas yra kintantis hormonas, o nestumo metu ir siaip viskas gan greitai keiciasi, tai normalu, kad viena diena jauciates geriau, kita blogiau. Plius jau ir placenta tuoj savo darba atliks pilnu pajegumu, tai isvis palengbet turetu. Megaukites gerom dienom 😀 Man pvz si nestuma isvis krutys nebuvo nei trupucio jautrios, bet va vemimas ir pykinimas kamuoja stipriai. Zodziu, visi nestumai skirtingi, stenkites nepanikuot. Net jei bus zemi rodikliai, dar nereiskia, kad kazkas negerai. Pirmagime su 30 prg isnesiojau sveikutele ir neprireike papildomai vartot 😁
4mama parašė:
Kaip sekasi ? 🤔
Tikiuosi ,kad viskas bus gerai linkiu stiprybes🙏🙏🙏
Laba viskas gerai juk hormonai savo daro❤️as is vis su pirma nk nejauciau apart tik pilvo didejima nei skausmu krutines buvo nk dabar lygiai tas pats man daktare sakiu jai su vyru vienodos grupes neštumas ir tobulas kadangi mano ir vyro vienodos grupes turbut taip lengvai man ir einasi 🤷❤️Regeaton parašė:
Sveikos, man eina 7 savaite ir niekad nejaučiau pykinimo,tik jaučiasi tokie simptomai kaip apetito sumažėjimas ir krūtys skaudžios. Bet ar dar gali prasidėt pykinim…
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai