Martyna A parašė:
O kada turejo būti jūsų mėnesines?
Turėjo būti 15 dieną
Martyna A parašė:
O kada turejo būti jūsų mėnesines?
Turėjo būti 15 dieną
Grazin parašė:
sveiki, gal kas nors gali pakomentuoti? cia progesterono tyrimas ir hcg, gydytoja šiandien jau nebedirba o taip jau norisi greičiau sužinoti 😊
O kiek laiko iki mėnesinių ar vėluoja? Progesteroną manau reiktų kelti vaistų pagalba, nes žemokas mano akim
Grazin parašė:
sveiki, gal kas nors gali pakomentuoti? cia progesterono tyrimas ir hcg, gydytoja šiandien jau nebedirba o taip jau norisi greičiau sužinoti 😊
Labai mažas progesteronas
Tagrė parašė:
O kiek laiko iki mėnesinių ar vėluoja? Progesteroną manau reiktų kelti vaistų pagalba, nes žemokas mano akim![]()
vakar turejo prasideti ir vakar krauja pridaviau, testas vaiduokliukus parode, nusprendziau pasitikrinti 😊 o progesterona esu gerus tai ir buvo tiketina, kad vel reikes 🥲
LAURA555 parašė:
Sveikos, rytoj pas ginekologe. Teplioja rudai, smarkiai skauda pilvo apačia spazmais, stiprus silpnumas šiandien pykinti pradėjo. Labai tikiuosi, kad viskas gerai b…
Svarbu kad nepasirodytų šviežias kraujas. Man su pirmu tepliojo visą savaitę po gimdos kaklelio tepinėlio ... aišku dabar vėją kelčiau už tokias nesąmones ir bereikalinus lindimus ... žinau kad ne tas pat , bet kol "rudai" yra vilties ,kad viskas bus gerai .
LAURA555 parašė:
Sveikos, rytoj pas ginekologe. Teplioja rudai, smarkiai skauda pilvo apačia spazmais, stiprus silpnumas šiandien pykinti pradėjo. Labai tikiuosi, kad viskas gerai b…
Nuvykit į priemima ir bus ramiau 🤗
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai