Lindi parašė:
o gal zinot, kaip ten yra sulaukus 41 savaites sake vykti ten kur planuoju gimdyt, tai tiesiog is ryto vaziuoti ar skambintis del laiko ?
Vaziuojat ir viskas
Lindi parašė:
o gal zinot, kaip ten yra sulaukus 41 savaites sake vykti ten kur planuoju gimdyt, tai tiesiog is ryto vaziuoti ar skambintis del laiko ?
Vaziuojat ir viskas
MissSun parašė:
Sveikos, atėjau padejuot 😄 Šiandien esu 37+6 sav., buvau pas gyd., dukrytė sveria 2940g, nėštumo dydis pagal UG atitinka 36+4 sav. Tai kažkaip jaučiu, kad nešiosiu …
Mano patirtis su vaikiukų svoriais- pirmagimę prognozavo virs 4 kg, gimė smulki mergytė nors pernesiota 2 sav-3200.
Dabartinė mergytė beveik visą nėštumą buvo savaite į priekį, po to į nėštumo galą "atsilikinėjo" savaitę, o gimė 4 kg. Apie kilogramą sunkesnė nei nuspėjo. Tai tie echoskopai pieno riebumą rodo man atrodo 😁
Kalbant apie pieną... kas jau turit leliukus, kaip reikalai? 😀
Pagaliau radau laiko parašyti. Pagal terminą turėjome gimti vasario 28 d. Taip jau gavosi, kad mūsų stebūklėlis sugalvojo ateiti į pasaulį kovo 2 d. Antras gimdymas, bet pasirodo būna prasčiau nei pirmą kartą. Vaikelis buvo labai didelis ir "žiūrėjo į žvaigždes" neblogai iškankinus mamą nusprendė operuoti. Taip į pasaulį atėjo mūsu sūnelis Titas 4860g 59 cm. Jau parkeliavome namo, abu jaučiamės puikiai
burkusas parašė:
Pagaliau radau laiko parašyti. Pagal terminą turėjome gimti vasario 28 d. Taip jau gavosi, kad mūsų stebūklėlis sugalvojo ateiti į pasaulį kovo 2 d. Antras gimdymas…
Sveikinimai susitikus 🎈😇
O tokios ir buvo prognozės buvo dėl svorio ?
windgirl parašė:
Sveikinimai susitikus 🎈😇
O tokios ir buvo prognozės buvo dėl svorio ?
Dėkui 🌸
Visada buvo i didesne puse, bet ne tiek, gimdymo diena turejo, but apie 4000 g jau su pliuso paklaida
Sveikos gulim Kaune jau sąrėmiai reguliarus jau 12 valandu kas 4 min bet kaklelis nustojo vertis o skausmas didžiulis viena daktaryte sako kad reiktų vandenis prakirpti bet kita paprieštaravo kad nereikia nes mažai savaičių , bet aš nenoriu taip kankintis skausmuose dar kelias dienas nėjau tikrai negali kažko padaryt?
Braškeee parašė:
Sveikos gulim Kaune jau sąrėmiai reguliarus jau 12 valandu kas 4 min bet kaklelis nustojo vertis o skausmas didžiulis viena daktaryte sako kad reiktų vandenis praki…
O kodėl mažai savaičių, jei jau pilnos 37?
Akv123 parašė:
O kodėl mažai savaičių, jei jau pilnos 37?
Teigia kad vaikas vos išsivystęs gaunasi nes neseniai suėjo 37 savaites kad dar reikia palaukt
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai