2025.03.19 17:28 (prieš 1 m.)
Sveikos, noriu pasidziaugti ir as savo pirmagime dar pamenu cia rasiau kovo 13 vakare velai kad esu po termino ir vis dar laukiu savo angelelio ir nakti prasidejo saremiai, nevaziavau iskart i gimdymo namus, nes buvau girdejusi kad pradzioje nevaziuoti kol pirmi saremiai nes buna ir namo paleidzia tai kazkaip maniau, kad dar netrukdysiu personalo o ir naktis buvo, vyro irgi nezadinau galvoju tegul miega o as kitam kambari visa nakti su saremiais ryte apie 8 pazadinau vyra sakau vaziuojam, tai dar kol per kamscius ir stovint prie kiekvieno raudono sviesoforo vaziavom masinoj ir vandenys nubego ir jau maniau pagimdysiu nes labai norejosi stumti. Atvykus i gimdymo namus 8:30 man dave priimamajam pasirasyti dokumentus as sakau nebegaliu tuoj pagimdysiu pradzioje personalas dar juokavo nesuprato galvojo perdedu, tada viena klausia sako nori tarsi i tualeta sakau taip ir staigiai pradejo kviesti daktare i gimdykla veze mane ant stalo nes jau matesi vaiko galva ir sako vaikeli tik nestumk dar palauk tai atvykom 8:30, mano dukryte 8:45 isvydo pasauli gimdykloje, daktarai sako kita karta gales vyras namie kudiki priimti jei dar tiek lauksi, o as nesupratau kad jau gimdziau visa nakti namuose, kazkaip visai pakenciami tie saremiai buvo
va tokia mano gimdymo istorija, viskas baigesi gerai, vaika ivertino 9-10 pagal skale