2025.03.18 12:16 (prieš 11 mėn.)
Lindi parašė:
sveikos
kurias gimdymo metu siuvo sakykit kiek laiko Jums laikesi maksties patinimas? ar p…
Po geros savaitės tik palengvėjo, pirmosiomis dienomis išvis tragedija buvo ištinę viskas dar plius hemarojus į nėštumo pabaigą aplankė tai pagimdžius tas galas man tiesiog degė nuo visko. Dar tokia kuriozinė situacija-ligoninėje slaugė atnešė žvakutę į makštį, sako gydytoja jums skyrė įsidėkit vakare antrą parą po gimdymo. kitą dieną gydytojai sakau, kad nežinau ar aš ten pataikiau gerai tą žvakutę nes nesuprantu kur kas randasi, viskas ant tiek ištinę, o ji man sako kad aš jums jokių žvakučių į makštį nebuvau skyrus ir slaugė greičiausiai supainiojo su kitos palatos kaimyne ta taip ir buvo kad supainiojo 🙈 o aš kankinausi kur ten tą žvakę įkišt blemba.
O šiaip savaitęvartojau diclofenako žvakutes nes jos ir skausmą ir uždegimą mažina, kaskart po wc apsiprausimas su clogin putomis palengvino, purškalas tarpvietei irgi po kiekvieno wc ir apsiprausimo ir dar ligoninėje gydytoja patarė kuo daugiau oro vonių.