Ekita36 parašė:
Mes netureja tokių, gerai kad pasitikrinsite nes ir as dar nemaciusi tokio kakucio.
Taip ir is proto issikraustyt galima belaukiant
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįEkita36 parašė:
Mes netureja tokių, gerai kad pasitikrinsite nes ir as dar nemaciusi tokio kakucio.
Taip ir is proto issikraustyt galima belaukiant
siguliux1 parašė:
Na man matyt i kraujo siulelius panasu 🤔 pasiprasykit pediatres ismatu paselio tyrimo
siguliux1 parašė:
Na, nuotraukoj sunku įžiūrėt, kokia spalva yra tų gleivių. Man nuotraukoj panašu į rudą spalvą, tai gar suabejočiau dėl kraujo. Pas mano dukrytę kai buvo tai buvo aiškiai raudonos spalvos siūliukai.
Labutis oj gera tema
nezinau ka daryti vaikas tustinasi po kiekvieno maitinimo valgom ta pati misinuka niekas nepasikeite anksciau kakojo kas 2dienas dienoje 1 karta....Seimos gyditoja paskyre geruju bakteriju tik su davus jis pradejo kaip ir viduriuoti nustojau duoti jis nenustoja viduriuoti ...6dienaz viduriavo poto savaime 4 dienas susinormalizavo viskas.Dabar vel viduriuojame su gleivemis, seilejasi labai pirstai burnoje visada kaska turi turet burnyteje geguzes 22 bus 4 menesiukai 
Sveikutes , sakykit ar normalu kad tik mp maitinamas lelius jei kakoja tai kakoja viduriuojamai ( visiškai viskas susigeria i pampersiuka). Anksciau toks kakis būdavo tik naktį , o dabar ir dienos metu . Gydytoja sake kad kol auga svoris ir vaikas normaliai valgo nerimauti neverta , bet nezinau. Ar normalu taip kakoti?
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai