Diskusija perkelta iš kitos temos
pasimetusi12 parašė:
o rodytu jau testas?
Kaip tik vakar rašiau čia į grupę merginoms, kadangi aš taip pat žalia šiame reikale. Man vėluojasi 6-7 dienas. Pasakė, kad jau turėtų rodyti rezultatą.
pasimetusi12 parašė:
o rodytu jau testas?
Kaip tik vakar rašiau čia į grupę merginoms, kadangi aš taip pat žalia šiame reikale. Man vėluojasi 6-7 dienas. Pasakė, kad jau turėtų rodyti rezultatą.
pasimetusi12 parašė:
o rodytu jau testas?
Manau nepergyvenk. Mano testas neigiamas Jau pasidariau. Galbūt tiesiog sutriko ciklas
Andreja86 parašė:
Gal kas gali atsakyti... menesinės veluoja( 3d) neštumo testą dariau 2k neigamas,bet atsirado baltos išskiros,klampios,jausmas kad prasidėjus mėnesinės
Jei testas nerodo 3 d po turėjusių būti mm jūs tikrai ne nėščia.
Sveikos moterys, norėjau paklausti ar nėštumo testai gali meluoti? Su vaikinu esu 7metai, 3metus bandėm daryti vaikuti, bet nieko nesigaudavo, iš mano pusės viskas gerai, o maniškis nebuvo nuėjęs pas daktarus. Šiuo metu mėnesinės veluoja tik vieną dieną, dariausi nėštumo testą, o ten parodė antrą neryškią juostelę (vaiduokliuką). Tad po 3metų bandymo ir nedaudojus jokių papildų galėjo užkibti vaikutis?
Laurute200 parašė:
Sveikos moterys, norėjau paklausti ar nėštumo testai gali meluoti? Su vaikinu esu 7metai, 3metus bandėm daryti vaikuti, bet nieko nesigaudavo, iš mano pusės viskas…
Galejo ir uzkibti Kartokite NT testa ir ziurekite ar ryskeja. Arba pasidarykite hcg kraujo tyrima - jeigu bus teigiamas, kartokite po 48h.
Meshka parašė:
Galejo ir uzkibti Kartokite NT testa ir ziurekite ar ryskeja. Arba pasidarykite hcg kraujo tyrima - jeigu bus teigiamas, kartokite po 48h.
Abu kažkaip netikim, kad po tiek laiko galėjo užkibti,...ar yra dar kokių nors priežasčių, kad testas negerai rodo?
Laurute200 parašė:
Abu kažkaip netikim, kad po tiek laiko galėjo užkibti,...ar yra dar kokių nors priežasčių, kad testas negerai rodo?
Kraujo tyrimą jums sakė pasidaryti, tada žinosit, mes neišbursim.
Laurute200 parašė:
Testo juostele gali buti teigiama, bet neryski, jeigu pvz buvo kibimas, bet nustojo vystytis (biocheminis nestumas). Todel reiketu pasidaryti hcg kraujo tyrima, ir esant teigiamui, pakartoti po 48h, kad matyti, ar nestumas auga, ar nyksta.