deimantenei parašė:
Gali būti ir prieš menstruacijas, ovuliacija ir pan. Laukit mėnesinių. Jei testai neigiami - nesilaukiat![]()
Ačiū labai už nuomonę😊 gero vakaro
deimantenei parašė:
Gali būti ir prieš menstruacijas, ovuliacija ir pan. Laukit mėnesinių. Jei testai neigiami - nesilaukiat![]()
Ačiū labai už nuomonę😊 gero vakaro
Sveikos merginos, noriu pasiklausti jūsų, nes neduoda ramybės…
Planuojam vaikutį, paskutinės menesinės buvo sausio 13-18d, sausio 29d turėjom nesaugius santykius. Mėnesinės turėjo prasidėti vasario 10/11d, tačiau vasario 9d buvo pykinimas, karščio mušimas, pilvo maudimas. Nuėjus į tuoleta pastebėjau pasišlapinus gumuliukus/ krešuliukus rausvus ir rausvas/rudas išskyras jų nebuvo daug ir labiau momentinis patepliojimas,tad pamaniau, kad tai galbūt buvo implantacinis kraujavimas. Po paros laiko netepliojant toliau prasidėjo labai gausios mėnesinės, su nežmonišku pilvo skausmu ir pykinimu iki vėmimo.. Tokių mėnesinių man nebūdavo, kad pykintų ir vemčiau, taip pat jei mėnesinės prasidėdavo tai ta pačia dieną patepliojus iš karto ir kraujuodavau.
Klausimas- visgi ar galėjo būti taip ,kad užkibo žirniukas, bet įvyko ankstyvas persileidimas? 😢
deimad770 parašė:
Sveikos merginos, noriu pasiklausti jūsų, nes neduoda ramybės…
Planuojam vaikutį, paskutinės menesinės buvo sausio 13-18d, sausio 29d turėjom nes…
Manau, kad galėjo. Kad sužinoti ar tikrai taip ir yra, tai Jums reikia dabar hcg tyrimą kuo skubiau pasidaryti iš kraujo,kad pažiūrėti ar jis kažkiek užkilęs
LaMona parašė:
Manau, kad galėjo. Kad sužinoti ar tikrai taip ir yra, tai Jums reikia dabar hcg tyrimą kuo skubiau pasidaryti iš kraujo,kad pažiūrėti ar jis kažkiek užkilęs…
O jeigu iškilęs vadinasi buvau pastojus?
deimad770 parašė:
O jeigu iškilęs vadinasi buvau pastojus?
Taip