Meshka parašė:
Jeigu tarp HCG tyrimu tarpas apie 48h, tai HCG augimo tempas kiek per letas; to priezastis gali buti per zemas PRG; arba zemas PRG gali buti blogai besivystancio ne…
HCG 72h tarpas
Jau išeis tik rytoj manau..
Meshka parašė:
Jeigu tarp HCG tyrimu tarpas apie 48h, tai HCG augimo tempas kiek per letas; to priezastis gali buti per zemas PRG; arba zemas PRG gali buti blogai besivystancio ne…
HCG 72h tarpas
Kat1 parašė:
HCG 72h tarpas
Tuomet HCG augimas geras.
Kazkaip buvau paskaiciavus kad 4d tarpas. Jeigu 3d, tuomet geras HCG augimas. Kraujavimas ir tepimas tuomet del PRG trukumo, skubiai rytoj susisiekite su gydytoja. Ne visi gydytojai linke skirti PRG, kai kurie palieka naturaliai atrankai, ir jeigu nelemta tai mazdaug nelemta... kai tuo tarpu nestuma gali isgelbeti laiku pradetas vartoti PRG.
Meshka parašė:
Tuomet HCG augimas geras.
Kazkaip buvau paskaiciavus kad 4d tarpas. Jeigu 3d, tuomet geras HCG augimas. Krau…
Supratau, dekoju Jums labai už atsakymus! Trečiadienį dar važiuosiu tyrimams pakartotiniai.
Paskutinis klausimas o folio rūgštys padeda?
Kat1 parašė:
Supratau, dekoju Jums labai už atsakymus! Trečiadienį dar važiuosiu tyrimams pakartotiniai.
Folio rugsti reikia nestumo metu naudoti, bet PRG trukumo folio rugstis neisspres. Tam reikia vartoti PRG.
Meshka parašė:
Folio rugsti reikia nestumo metu naudoti, bet PRG trukumo folio rugstis neisspres. Tam reikia vartoti PRG.
Supratau, dekoju!
Diskusija perkelta iš kitos temos
pasimetusi12 parašė:
Sveiki. eau pasimetus. liepos 4. prasidejo menesines. liepos 6 nesisaugojom. menesines turejo prasideti liepos 29 ir iki siandien ju nera. ar galejau pastori?
Sveika. Esu panašioje situacijoje, tik tiek, kad mes mylėjomės su vyru 2 dienos prieš mano paskutines mėnesines. O dabar jau vėluojuosi 7 dienas. Šiandien darysiu testuką, žiūrėsiu ką rodo. Kaip man kitos merginos pasakė šioje grupėje - pastoti galima bet kada, net ir per mėnesines.
Diskusija perkelta iš kitos temos
pasimetusi12 parašė:
men skaiciuoju nuo pirmos ju dienos iki kitu men pirmos dienos ir visada budavo laiku
Luktelkit manau dar šiek tiek. Daug faktorių įtakoja nereguliarumą. Galbūt turėjote streso šio ciklo metu?
Jei neramu, pasidarykit testuką.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai