Ano-mis parašė:
Nereikia galvoti, kad į tiesiąją žarną kišatiesiog skyriume gal net nejautėt kaip palietė🤭
Greičiausiai žinokit , kad tiesiog nejaučiau 😁
Ano-mis parašė:
Nereikia galvoti, kad į tiesiąją žarną kišatiesiog skyriume gal net nejautėt kaip palietė🤭
Greičiausiai žinokit , kad tiesiog nejaučiau 😁
Uoga13 parašė:
Gal yra kam terminas balandžio pirmą savaitę/per šventes ir dar nepagimdėte? 🤭 kaip jaučiatės?
Terminas 04.05d. Ir Jokių ženklų, kad kažkas įvyks iki to laiko 🫠 o taip sunku paskutines savaites, norėtųsi nepernesioti.😏
SANDRA... parašė:
Sveika, rado![]()
Laba, man irgi rado šį kart. Su praeitais dviem nebuvo.
andziukas parašė:
Mano balandzio 9d, irgi sunku jau . Noriu greičiau :/
Man tai po gi balandžio 10 tik . Buvau utenoje dėl visų patikrų , mažylė sveria 2.8kg tai per tą laiką gal pasieks 3kg . Tik pasakė kad jeigu veiklos nebūtų balandžio 13 jau atvažiuoti , tai tada bus skatinimas . Bet kolkas neprireikė skatinimo , paleido namo .
Sodinuko mama parašė:
O kada jums nustatė GD? Aš taip pat turiu. Nustatė 28 savaitę. Dieną su kraujo rodikliais viskas ok , man pagrindiniai šuoliai vyksta naktį ir ryte būna didesnis. I…
As buavau tartis del cpo, tai ligoninej irgi pasake, kad daug vandenu ir vaikas didelis 37+1 buvo beveik 3500g. Kokio dydzio jums numatavo? Per testa nenustate man GD tik 2 verte (po valandos) buvo beveik ant ribos. Dabar per savaitgali pati matavausi 6 kart per diena, tai nei karto nevirsijo normu (valgiau ir saldumynus kiekviena diena) bet gydytoja liepe ir toliau matuotis.
As tik nesuprantu tos sistemos, mano pirmas vaikas irgi didelis gime, nenustate jokiu patologiju ar diabeto. Pati sugrizau i pradini svori per 4-5 mensius (isvis buvo +20 kg). Tai as dabar galvociau, kad cia ta pati sitaucija bus.
Pasidalinsiu savo situacija. Pas mane tiriant kraują pradžioje nėštumo nustatė 5,16 mmol /l gliukozę, iš karto buvo įrašyta GD diagnozė ir nebedarė gliukozės tolerancijos testo. Po to laiko vis matavausi gliukozę namie, kuri buvo ir yra normali. Pas ginekologę buvome 36 sav, vaikas sveria 2,8 kg, tai kaip ir nėra didelis, manau, kad buvo vienkartinis gliukozės pakilimas 😁
Uoga13 parašė:
Gal yra kam terminas balandžio pirmą savaitę/per šventes ir dar nepagimdėte? 🤭 kaip jaučiatės?
Mano balandzio 6 bet kaskaip jauciu kad tos dienos nesulauksiu.su kiekviena diena vis sunkiau darosi.balandzio 2dar paskirta apziura kaune.tai vis galvoju ar su daiktais jau vaziuoti nes gal mazum jau po apziuros namo neisleis,😆
Uoga13 parašė:
Terminas balandžio 9, bet jau rytoj važiuoju į santariškes, o balandžio 2 numatytas planinis cezaris. Jau labai atsibodo šitas laukimas 😅
22 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai