Zirza parašė:
nu kas cia db pavasaris veikia? man iki liepos reik numest dar 10 kg
nezinau...sausio menesi as tiek daug ryzto turejau, tokia belekokia optimiste buvau, bet va viskas subliusko
Zirza parašė:
nu kas cia db pavasaris veikia? man iki liepos reik numest dar 10 kg
nezinau...sausio menesi as tiek daug ryzto turejau, tokia belekokia optimiste buvau, bet va viskas subliusko
Čiunga - čianga parašė:
sugrizo viskas su kaupu.
O kiek buvo nukritę?
sveikutes as laikausi minus 60 dietos , sendien pirmoji dienele , biski silpna bet man cia normalu nes po tokiu esimu sumazinus porcijas taip ir turi but man atrodo o seip labai patinka sita dieta netgi ziauriai patynka o dar kai pamaciau foto moteriskiu numetusiu kg su sita dieta is kart valios igijau , ciunga cianga kaip tavo skrandukas ?
gretuliukas parašė:
sveikutes as laikausi minus 60 dietos , sendien pirmoji dienele , biski silpna bet man cia normalu nes po tokiu esimu sumazinus porcijas taip ir turi but man atrodo o seip labai patinka sita dieta netgi ziauriai patynka o dar kai pamaciau foto moteriskiu numetusiu kg su sita dieta is kart valios igijau , ciunga cianga kaip tavo skrandukas ?
Kas cia per dieta?
As siryt kosytes tevalgiau, paskui kelis dziovintus vaisius ir dabar darzoviu troskinukas
Tik nznau, ka vakare reikes dar lengvai uzkasti
Ritka parašė:
As be mesos nei dienos neistverdavau, tai irgi labai dziaugiuosiTik as geriu arbatas saltas, pirktines, kuriose yra cukraus, o tas turbut nera gerai
![]()
Geriau jau namines darykis
Arba natūralias sultis gerk, ten bent kalorijų sveikų yra
Čiunga - čianga parašė:
Kas cia per dieta?As siryt kosytes tevalgiau, paskui kelis dziovintus vaisius ir dabar darzoviu troskinukas
Tik nznau, ka vakare reikes dar lengvai uzkasti
![]()
cia apie ja daug parasyta www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=812833 as kosyte irgi pusryciams , po to vistos krutinele su darzovem o vat vakarienei ziuresiu ka
gretuliukas parašė:
cia apie ja daug parasyta www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=812833 as kosyte irgi pusryciams , po to vistos krutinele su darzovem o vat vakarienei ziuresiu ka![]()
man sunkiausia sugalvoti, ka vakarienei valgyti. Nes pusryciam kose, pietums koks trokinukas, mesyte, darzoves ir pan...O ka vakare
Pieniski produktai - ne, vaisiai - ne..
airida333 parašė:
Geriau jau namines darykisArba natūralias sultis gerk, ten bent kalorijų sveikų yra
![]()
Tiesa sakai, bet neturiu sulciaspaudes, o su blenderiu sulciu issispaust neiseina
Čiunga - čianga parašė:
man sunkiausia sugalvoti, ka vakarienei valgyti. Nes pusryciam kose, pietums koks trokinukas, mesyte, darzoves ir pan...O ka vakarePieniski produktai - ne, vaisiai - ne..
![]()
zinok sitas ir man sunkiausia
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai